Mandzukic'ten Guardiola'ya mesaj var

Sosyal medya hesaplarından Batman'in meşhur karakteri Joker makyajıyla fotoğrafını paylaşan Hırvat forvet, Guardiola'ya selam yolladı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu sezon sakatlıklar yüzünden Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Mario Mandzukic, Torino ekibiyle çıktığı 16 maçta 6 gol atabildi. Joker fotoğrafıyla sosyal medyada ses getiren 29 yaşındaki oyuncunun eski antrenörü Guardiola'ya mesaj yolladığı öne sürüldü.
Hırvat medyasında yer alan habere göre, Bayern Münih'te geçirdiği iki iyi sezondan sonra Guardiola'nın isteğiyle Allianz Arena'dan Atletico Madrid'e gönderilen Mandzukic, önümüzdeki Salı günü oynanacak Juventus-Bayern Münih maçında takımı için iyi bir joker olacağının mesajını verdi. Dybala ve Morata'nın alternatifi olarak yedek kulübüsinde oturması beklenen oyuncu, oyuna sonradan girip Guardiola'nın hayallerini suya düşürmeyi amaçlıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam