Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

PSG - B. Dortmund maçı seyircisiz oynanır mı?

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/03/2020 - 16:14 GMT+3

Gün geçmiyor ki Koronavirüs, bir sportif faaliyeti daha etkilemesin. Virüs salgını nedeniyle ölü sayısının üçe çıktığı Fransa’da da endişe büyük. Paris Saint-Germain ile Borussia Dortmund arasında Paris’te oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının seyircilere kapalı olması gündemde!

Le Parc des Princes à huit-clos face à Dortmund ?

Görsel kaynağı: Getty Images

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçlarının Koronavirüs nedeniyle ertelenmesine, salgının seyrek görüldüğü yerlerde veya seyircisiz oynanmasına dair henüz bir karar verilmediğini söylemişti.
Söz konusu rövanş maçları arasında dikkatleri en fazla çekeni Juventus-Lyon maçıydı. Zira Juventus, iç saha maçlarını, salgının Avrupa kıtasındaki en sık görüldüğü yerde, Kuzey İtalya’da oynuyor.
Öte yandan Fransa’da da Koronavirüs paniği büyüyor. Ülkede bu virüsün yol açtığı üçüncü ölüm gerçekleşti ve tedbirler sıklaştırıldı. Ülkenin spor bakanı Roxana Maracineanu, sayısı artan soru işaretlerine kayıtsız kalmadı ve medyaya bu konuda bilgiler verdi:
“Henüz karar vermek için çok erken. Ancak maçın oynanacağını söyleyebilirim. Bir hafta içinde tüm durum etüt edilecek ve o zaman kesin konuşabileceğiz. Maçın seyircisiz oynanmasındansa ertelenmesi daha iyi. Çünkü Borussia Dortmund, ilk maçı seyircisi önünde oynadı. Biz de, Fransızlar olarak, seyircimiz önünde oynamak istiyoruz.”
Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu
PSG-Dortmund maçı, bir ertelenme yaşanmaması durumunda 11 Mart Çarşamba günü oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam