Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gökhan İnler'in durumu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/06/2011 - 09:59 GMT+3

Gökhan İnler transferi yılan hikayesine döndü. Gurbetçi futbolcunun kime imza atacağı henüz belli değil.

gokhan inler udinese

Görsel kaynağı: Reuters

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Juventus Genel Menajeri Giuseppe Marotta, son zamanlarda basında yoğun olarak yer alan ve Juventus’un Gökhan İnler’i transfer etmek istediğine dair haberleri kesin bir dille yalanladı. Marotta, konu hakkında “Udinese ile Gökhan İnler konusunda hiçbir görüşmemiz olmadı” ifadesini kullandı.
Gökhan İnler de transferi hakkında Marotta’yı doğrular şekilde konuştu. Gurbetçi futbolcu, “Geleceğim hakkında medyada birçok spekülasyon yer alıyor. Çeşitli kaynaklarda Udinese’den ayrılıp Napoli ya da Juventus’a imza atacağıma dair haberler var. Ancak henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim. Hatta Juventus için kimseyle de görüşmedim. Yakın zamanda menajerimle konuşup benim için en iyi seçeneğin ne olduğuna karar vereceğim. Parayla ilgili bir kaygım yok. Şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Udinese’den ayrılırsam, yüksek hedefleri olan bir kulübe gitmeyi umarım” şeklinde konuştu.
Udinese, Gökhan İnler’in transferi için yaklaşık 15 milyon avro isterken, başarılı futbolcu uzun bir süredir Napoli ve Juventus’la anılıyordu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam