Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

albayrak fatih terim

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/05/2012 - 16:03 GMT+3

Galatasaray'ın şampiyonluğu nedeniyle medya mensupları ile yemekli bir toplantıda bir araya gelen Abdurrahim Albayrak, transfer çalışmaları için Fath Terim'i beklediklerini söyledi.

abdurrahim albayrak

Görsel kaynağı: AA

Gazetecilerle bir araya gelen Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, "Sizlere teşekkür etmek için buradayım. Kar kış demeden, yağmur çamur demeden Türkiye'nin her yerinde her şehrinde bizi yalnız bırakmadınız.Her zaman yanımızda oldunuz. Türk Futbolunun iyi bitmesi için elinizden gelen her şeyi yaptınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugünde beni yalnız bırakmadınız.150 kişiye yakın basın mensubunun bir araya gelmesi çok önemli bir şeydir.Bu kadar sevildiğimi bilmiyorum .Hepinizden Allah razı olsun. Bugün bir kusurum varsa hepinizden özür diliyorum." dedi.
Açıklamalarına gelecek sene ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyerek devam eden Albayrak; "Önümüzdeki yıl insanlar evlerinde pırıl pırıl, kavgasız gürültüsüz izleyebilceği bir lig diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıl insanlar evlerinde televizyonlarını açtığı zaman hiç kavga görmeden,küfür görmeden şarkılı,müzikli neşe içerisinde geçen bir lig diliyorum." ifdelerini kullandı.
Albayrak kendisine sorulan transfer sorularını ise, "Şu anda her şey Fatih Hocamıza bağlıdır. Gözümüz onda. Hocamızın kararıyla, istediği futbolcuları almaya çalışacağız" şeklinde cevapladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam