Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Antalyaspor destek istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2012 - 16:49 GMT+2

Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, ''Zorlu bir dönemden geçen Antalyaspor'a destek için taraftarımızı Eskişehir maçında stada bekliyoruz'' dedi.

Hasan Akıncıoğlu

Görsel kaynağı: AA

Akıncıoğlu, Eskişehirspor maçında taraftarı tribüne çekmek için yönetim kurulu üyeleri Emin Altıner, Salih Peker, Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Bedir ile toplantı düzenledi.
Toplantıda Antalyaspor'u takip eden gazetecilerin görüşlerini dinleyen Akıncıoğlu, birlik ve beraberlik halinde takıma destek verilmesi gerektiğini söyledi. Antalya'nın bir futbol kenti olduğuna dikkati çeken Akıncıoğlu, taraftarın stada gelmemesi için çeşitli sebepler bulunduğunu ancak taraftarın bu nedenleri unutup takımına destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Antalyaspor'un kent için büyük bir değer olduğunu vurgulayan Akıncıoğlu, ''Zorlu bir dönemden geçen Antalyaspor'a destek için taraftarımızı Eskişehir maçında stada bekliyoruz. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Bayrağını kapan stada gelmeli. Zaman destek zamanı'' dedi.
Akıncıoğlu, Eskişehirspor maçı için Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından Mezbaha ve Cumhuriyet Meydanı'ndan Cumartesi günü saat 12.00'de otobüsler kaldırılacağını söyledi. Akıncıoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile kentteki lise öğrencilerini servislerle stada götürmeyi istediklerini belirten Akıncıoğlu, ilçelerden de otobüsler kaldırılması için girişimlerde bulunulacağını kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam