Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Antep'i tebrik ediyorum"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/02/2012 - 21:14 GMT+2

Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olan Manisaspor'un teknik direktörü Ümit Özat, ''Gaziantepspor'u tebrik ediyorum'' dedi.

ümit özat

Görsel kaynağı: AA

Özat, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, yine duran toptan kalelerinde bir gol gördüklerini ve maçı mağlup tamamladıklarını belirterek, ''Konuşursun konuşursun kimse anlamaz, noktayı koyarsın duymayan olmaz. Başkası gibi davranmak istemiyorum. Gole kadar kalemizde gol pozisyonu yoktu. Çalışmamıza rağmen yine aynı şekilde bir gol yedik. Hakem Cüneyt Çakır aslan gibi maç yönetti. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum'' dedi.
Hafta içinde oyunculara mentör ve psikolog desteği sağladıklarını, 27 gündür futbolcularla birlikte yaşadıklarını ifade eden Özat, ''Maalesef galip gelen haklı oluyor'' diye konuştu.
Özat, öne geçmek için her şeyi yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bizim başka şeyler konuşmamız lazım. Şahıslar üzerinden konuşmuyorum. Para pul benim için önemli değil. Gerekirse, sezon sonuna kadar görevimin sonuna kadar kaldığım sürece kendi adıma mukavelemde yazan neyse onu bile almam. Bir yönetici futbolcuya 2 bin lira verip, onu isteyip istifa ediyorsa... Git denilmediği sürece gitmem. Futbolcularım mücadele ediyorlar. Düşeriz, kalkmasını da biliriz. Gemiyi ilk önce fareler terk eder, terk ettiler zaten.''
Manisasporlu Akaminko da bugüne kadar takımdaki sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadıklarını, ancak hiçbir şey için geç olmadığını belirterek, çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Mejolaro ise iyi mücadele ettikleri müsabakada mağlup olduklarını, kalan maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam