Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aslan'da Diego iddiası

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/08/2011 - 20:47 GMT+3

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın adı Wolfsburg'da forma giyen Brezilyalı yıldız Diego ile anılıyor.

Diego Wolfsburg

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da transfer çalışmaları da hala devam ediyor. Gelecek sezon güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek isteyen sarı-kırmızılıların Köln’de forma giyen Podolski’den olumsuz yanıt alınca ibreyi Diego’ya çevirdiği iddia ediliyor.
Kicker’in haberine göre teknik direktör Felix Magath ile yaşanan sorunlardan sonra Wolfsburg’da gözden düşen Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılması neredeyse kesin. Alman futbol dergisinin internet sitesindeki habrede Galatasaray’ın bu girişimi kumar olarak değerlendirildi.
2006-2009 yılları arasında Werder Bremen’de gösterdiği başarılı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Diego 84 maçta rakip fileleri 38 kez havalandırdı. Daha sonra kariyerine Juventus’ta devem eden Brezilyalı kendinden bekleneni tam olarak veremedi ve 2010 sezonunun başında Wolfsburg’a transfer oldu. Teknik direktör Magath ile sorunlar yaşayan Diego, geçen sezon ligin bitimine iki hafta kala kamp sırasında oteli terk ettiği için takımdan uzaklaştırılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam