Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aslan Sabri olmadan güzel

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/01/2012 - 21:46 GMT+2

Samsunspor karşılaşmasına kadar Sabri Sarıoğlu’nun oynamadığı maçlarda mağlubiyet görmeyen Galatasaray, ikinci yarıda Sabri’nin çıkmasıyla kendine geldi.

sabri sarıoğlu

Görsel kaynağı: AA

Sabri Sarıoğlu'nun oynamadığı 8 maçta 8 galibiyet alan Galatasaray, deplasmanda oynadığı Samsunspor maçına ilk 11'de Sabri ile başladı. İlk 45 dakikada Sabri'nin forma giydiği takım 2-0 yenik durumda bulunurken 2.yarıda Sabri yerini Riera'ya bıraktı. Galatasaray 2.yarıda 4 gol atıp maçını 4-2 kazanmayı başardı.
670 dakika sonra gol yedi
Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda 670 dakika sonra gol yedi. Samsunspor deplasmanında 22.dakikada Ekigho'nun golüne engel olamayan Aslan deplasmanda en son 3.haftada Karabükspor karşısında 72.dakikada Erdem Özgenç'ten gol yemişti.
Sercan'dan ilk gol
Sezon başında sarı-kırmızılılara gelen Sercan Yıldırım, yeni takımında ilk golünü Samsunspor'a karşı kaydetti. Bu sezon 12 maçta bir gol atan Sercan, en son 23.04.2011 tarihinde (259 gün önce) Manisaspor'a Bursaspor formasıyla bir gol atmıştı.
En golcü isim Selçuk
Selçuk İnan deplasmanda oynanan Samsunspor maçında attığı golle toplamda gol sayısını yediye yükseltti ve Galatasaray'ın en golcü oyuncusu oldu. Bu sezon 6 gol atan Baros ve Elmander'i geride bırakan Selçuk, Süper Lig kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam