Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aysal "Skandal"dedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/10/2011 - 12:03 GMT+3

Galatasaray Başkanı, Gaziantep maçında hakemin skandal bir yönetim gösterdiğini söyledi. Aysal, “Gerekli tedbirlerin alınacağına inanıyoruz. TFF’ye olan güvenimiz devam ediyor” dedi

ünal aysal

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Milliyet’e açıklamada bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Gaziantepspor’a 4-2 mağlup oldukları maçta yaşanan hakem hatalarına karşın Türkiye Futbol Federasyonu’na güvenmeye devam ettiklerini söyledi.
Milliyet’e konuşan Aysal, hakem Abdullah Yılmaz ve yardımcılarının bariz hatalar yaptıklarını ifade etti. Günübirlik gittiği İsviçre’den önceki akşam dönen ve 20. dakikada tribündeki yerini alabilen Aysal, “Skor 1-0 idi, ama bir gerginlik vardı. Ne yazık ki hakem kardeşimiz bunu dakika dakika kendisi yarattı. Skandal bir yönetim gösterildi. Kartların sayısı bile hakemin kontrolü yitirdiğinin göstergesi” dedi.
Ünal Aysal, İkinci Başkan Ali Dürüst’ün maçtan sonra yaptığı zehir, zemberek açıklamaları doğru bulduğunu dile getirerek, “Bence yerinde bir çıkış oldu. MHK Başkanı’nın da açıklamalarını üst, üste koyunca hak vermemek mümkün mü? En baştan beri Futbol Federasyonu’nun hakemler konusunda daha hassas olacağına ve gerekli tedbirleri alacağına inanıyoruz. Bu düşüncemiz ilk günden beri böyle ve değişmesi de öyle kolay görünmüyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Ünal Aysal kendisine ait, “Kötü niyet görürsem muhakkak ki konuşurum, önümde kimse duramaz” sözlerini anımsattığımızda ise şunları söyledi:
“Bunda değişiklik yok. Biz kötü niyetli olmadıklarına inanmak istiyoruz. Ancak Gazintep maçında oyuncularımız perişan edildi. Yine de hakemlerin sergiledikleri kötü yönetimlere karşın yanlışlardan döneceklerine inanmak istiyorum. Aksi durumda elbette bizim tepkimiz farklı olur.”
Aydınlar’a jet ziyaret
Ünal Aysal dün sürpriz şekilde TFF binasına giderek Başkan Mehmet Ali Aydınlar’la bir araya geldi. Galatasaray Başkanı zamanlaması dikkat çeken bu ziyaretin farklı yorumlanmamasını istedi. Aydınlar ile 20 dakikalık kısa bir görüşme gerçekleştiren Aysal, “Yarın bunu, ‘Federasyon’a baskın’ şeklinde vermek doğru değil. Elbette hakem konusu da gündeme geldi, ancak bunun dışında birçok meseleyi de konuştuk” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam