Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

aziz yildirim derbi mesaj

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/04/2012 - 11:00 GMT+3

Futbolcularından Arena'nın atmosferinden etkilenmemelerini isteyen Aziz Yıldırım, "Yeter ki Fenerbahçe gibi oynayın. Zafer sizin olacaktır" dedi

aziz yıldırım

Görsel kaynağı: AA

Sabah'ın haberine göre, geçen çarşamba günü Metris'te Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Aykut Kocaman, futbolcularıyla yaptığı sohbette başkanın sözlerini aktardı. Demir parmaklıklar arkasında yaşadığı onca sıkıntıya rağmen başkanın dimdik ayakta olduğunu söyleyen Kocaman, "Galatasaray'ı yeneceğinize yürekten inanıyor. TT Arena'nın atmosferinden etkilenmemenizi istedi. Bana 'Biz değil, Galatasaray korksun. Fenerbahçe gibi oynadıkları sürece zafer onlarındır' dedi. Bu sözleri asla unutmayın" şeklinde konuştu. Kocaman, Fenerbahçe forması giyen her futbolcu için Galatasaray maçlarının bayram olduğunu öğrencilerine bir kez daha hatırlatarak, "Sahaya bu coşkuyla çıkın. Yürekli olun, cesur olun. Tıpkı başkanımız gibi" dedi.
İlk golü yiyenin şansı sadece yüzde 5.5
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki lig maçlarında ilk golü atan taraf çok zor yeniliyor. Ezeli rakiplerin son 36 lig maçında öne geçen taraf, sadece iki kez sahadan puansız ayrıldı. Bu hesaba göre, ilk golü yiyenin kazanma şansı yüzde 5.5.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam