Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

besiktas hugo almeida

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/05/2012 - 11:51 GMT+3

Quaresma, Simao ve Fernandes, fiyatlarının düşmesini kabul etmezken Almeida’nın yıllık ücretinde indirim yapabileceği iddia ediliyor. Yerli oyunculardan Egemen'in ücretinde indirim yapmayı kabul etmediği konuşuluyor.

hugo almeida, beşiktaş, maccabi tel aviv

Görsel kaynağı: AA

Milliyet’ten Mehmet Çiftçi ve Serdar Sarıdağ’ın haberine göre, mali disiplini sağlamak için küçülmeyi düşünen ve tüm oyunculardan aldıkları paralarda indirim isteyen Beşiktaş Yönetimi zor günler yaşıyor. Siyah-beyazlı ekipte bulunan Portekizli futbolculardan sadece Almeida’nın bu teklife sıcak yaklaştığı vurgulandı. Yerlilerden ise Egemen, bunun mümkün olmayacağını dile getirdi.
Portekiz basını, Quaresma, Simao ve Fernandes’in, ücrette indirime gidilmesi halinde bu teklife karşı çıkacaklarını belirtti. Simao ve Fernandes’in şimdiden kulüp aramaya başladığını yazan gazeteler, bu oyuncuların Beşiktaş’a dönme olasılığının azaldığını iddia etti. Simao’nun Portekiz’de bir sene daha futbol oynadıktan sonra kramponlara veda edeceği yazılan haberlerde bu oyuncunun Benfica ile flört halinde olduğu ve anlaşmanın imzalanabileceğine dikkat çektiler.
Fernandes’in özellikle La Liga’da kendisine kulüp aradığına yer veren gazeteler, Zaragoza ve Atletico Madrid’in bu oyuncuyla ilgilendiğini belirtti. Quaresma konusunda ise bonservis bedelinde sorun olabileceği işaret edilirken, bu oyuncunun satılmasının imkansız olabileceğini dile getirdiler.
Portekiz basınına bir açıklama yapan Almeida ise Beşiktaş ile hâlâ iki yıllık sözleşmesi olduğunu ve bu süreyi tamamlamak istediğini belirtti. Golcü futbolcu, Beşiktaş Yönetimi’nin futbolcu bedelleri konusunda alacağı karara saygı duyacağına da vurgu yaparak, masaya oturabileceğinin sinyalini verdi.
Savunma gençlerin
Sözleşmesi biten Sivok’a 1 milyon euro öneren Kartal, savunmadaki diğer isim Egemen’e de 800 bin euro öneride bulundu. İki futbolcunun da anılan bedelleri kabul etmediği vurgulandı. Beşiktaş Yönetimi’nin, Çaykur Rizespor’da kiralık oynayan Sezer ile Pendikspor’un stoperi Oğuz Yılmaz’ı takıma monte edeceği, bu iki ismin yanı sıra alt yapıdan Atınç’ı da A takımın sürekli oyuncusu yapılacağı belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam