Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş’ın suçu ne?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/01/2012 - 11:37 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Kayserispor’a 1-0 yenilen Beşiktaş, ağır kış koşulları yüzünden hala İstanbul’a gelemedi.

besiktas

Görsel kaynağı: AA

Perşembe günü evinde Mersin İdman Yurdu, sadece üç gün sonra ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, yoğun fikstüre bir de olumsuz hava koşulları eklenince zor durumda kaldı. Şike soruşturması sürecinde yaşanan gelişmelerden sonra, Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig’in eylül ayında başlamasına karar vermişti. Aynı süreçte alınan şampiyonun ve Avrupa bileti alacak takımların play-off ile belirlenmesi kararı yüzünden fikstür iyice sıkıştı.

Aslında yaz sıcağı yerinde eylül serininde Süper Lig’in başlayacak olması ve üç günde bir maç yaparak ligin temposunun Avrupa’nın önde gelen liglerine yaklaşacak olması kağıt üzerinde güzellikler vaat ediyor. Ama fazlasıyla kafası şike soruşturmasıyla meşgul olan Türkiye Futbol Federasyonu, fikstürü iyi planlayamadı. Sezonun ilk yarısında hafta içine denk gelen derbi maçlar bir yana, kışın ortasında ulaşım aksaklıklarını düşünülmemesi bir yana.

Bu haftanın kurbanı pazar günü Kadıköy’e konuk olacak Beşiktaş olmuş gibi gözüküyor. Ama plansızlık böyle devam ederse listeye yeni kurbanların eklenmesi mümkün.

Beşiktaş sabah da yola çıkamadı
Hava muhalefeti sonucu geceyi Kayseri'de geçiren Beşiktaş kafilesi, İstanbul'dan gelen haber üzerine, öğleden sonra yola çıkabilecek. Kayserispor'a dün gece 1-0 yenildikten sonra özel uçakla Kayseri Erkilet Havaalanından İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına gitmek isteyen kafile, İstanbul'daki yoğun kar yağışı yüzünden pistin inişe müsait olmaması yüzünden geceyi Kayseri'de Nov Otel'de geçirdi. Siyah beyazlı oyuncuların saat 09.00'da yola çıkma girişimi, İstanbul'dan gelen, "Pistte temizlik var. Öğleden sonra hareket edin" uyarısı üzerine saat 12.30'a ertelendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam