Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bursaspor-İBB özet

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/04/2012 - 19:50 GMT+3

Süper Final Avrupa Grubu’nda ikinci hafta maçında Bursaspor evinde İstanbul BB'yi 3-2 ile geçti.

bursaspor, ibb

Görsel kaynağı: AA

Maça hızlı başlayan konuk ekip golü daha maçın başında buldu. 7. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golü geldi. Sağ kanattan hareketlenen Tom, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Webo'nun üzerinden atlatığı topu Doka, sert bir vuruşla filelere gönderdi.
Dört dakika sonra Bursaspor'un kazandığı serbest atışı Turgay kullandı. Bu oyuncunun yaklaşık 25 metreden kaleye gönderdiği topu Oğuzhan son anda tokatlayarak kornere çeldi. Korner atışını kullanan Vederson'un direkt kaleye gönderdiği topu kaleci Oğuzhan son anda yine kornere yumrukladı.
17. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tom, sağ kanattan aldığı topla hareketlendi. Tom, Bursaspor defans oyuncularını çalımla geçtikten sonra ceza alanı çizgisi üzerinden topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.
Dokuz dakika sonra Bursaspor'un beraberlik golü geldi. Musa'nın pasıyla ceza sahasına giren Basser, çaprazdan sert vurdu. Kaleci Oğuzhan'dan dönen topu Basser, bu kez kale alanına doğru gönderdi. Sestak'ın topuğuyla kaleye gönderdiği topu Rızvan çizgi üzerinden çıkarmak istedi. Holmen'e çarpan top filelere gitti ve skor tabelası eşitlendi.
Beraberlikten sonra baskıyı arttıran yeşil-beyazlılar 35. dakikada üstünlük golünü attı. Musa'nın orta alandan nefis ara pasıyla hareketlenen Sestak, sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez topu, karşı karşıya kaldığı kaleci Oğuzhan'ın altından filelere gönderdi.
39. dakikada Bursaspor atağında Musa'nın pasıyla sağ kanattan hareketlenen Basser topu ön direğe ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Turgay'ın vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bursa soyunma odasına önde gitti.
Devrenin hemen başında ise Turgay 49. dakikada farkı ikiye çıkartan golü attı. Oyundan iyice düşen İBB rakip kalede etkili olamazken, 90'da Holman bu sefer rakip fileleri havalandırdı ve maç 3-2 sona erdi. Ev sahibi bu galibiyetle puanını 28'e çıkardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam