Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

cem bilge istifa

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/06/2012 - 17:33 GMT+3

Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, istifa etmesinin ardından yazılı bir açıklama yaptı.

cem bilge

Görsel kaynağı: Eurosport

Bilge yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Çok zor bir dönemde göreve geldik. Başta mali ve idari konular ve futbolun yeniden yapılandırılması olmak üzere pek çok konuda radikal kararların acilen hayata geçirilmesi gerekmekteydi. Bunların içeriği ve zamanlamalarıyla ilgili olarak bende azımsanmayacak görüş ayrılıkları oluşmaya başladı. İcranın başkanı olarak bu anlamda şart olan "uyum"u kaybetmeye başladım. Bu durumun da Sayın Başkan'da rahatsızlık yarattığını hissettim. Beşiktaş'ta başkanlık sistemi vardır. Bu anlamda Sayın Başkan'a - kendisinin daha rahat çalışabileceği inancıyla gerekiyorsa istifa edebileceğimi ilettim. Sayın Başkan da bunu uygun gördü ve istifamı istedi.
Çağın gereği, sosyal paylaşım platformlarında elimden geldiğince, "Cem Bilge" isminin yanına hiç bir unvan koymadan yer almaya gayret ediyorum. Buna yöneticilik dönemimde sıklıkla eleştirildiğimi bile bile devam ettim. "FEDA" ve "100.000 üye yürüyüşü" bu platformlarda filizlendi. Bu platformlardaki varlığımdan ve bu iki önemli projenin önderlerinden biri olmamdan dolayı da çok mutlu olduğumu ayrıca belirtmek isterim.
BJK'daki yöneticilik dönemimde bana ilgi gösteren, yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma ve yüzlerini bile görmediğim sosyal paylaşım platformlarındaki yüzlerce Beşiktaşlıya teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Değerli Başkan'ımın ve yönetici arkadaşlarımın BJK adına her konuda emirlerinde olduğumun bilinmesini isterim."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam