Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çete yeniden toplanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/07/2011 - 10:41 GMT+3

Fernandes artık Beşiktaş’ın. Adalı’dan özeleştiri. Tayfur için geldim. Simao profesyonellik abidesi. Şapkadan Miguel çıktı. Çete yeniden toplanıyor. Yıldızlar İstanbul’da. Muhammed hedefini belirledi. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri...

Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET : “Fernandes 3 yıl daha Beşiktaş’ta”
Siyah beyazlılar, Portekizli futbolcunun 1 milyon 850 bin avroluk ücretine yüzde 5 zam yaparken, Valencia’ya da 2 milyon avro bonservis ödeyecek.

SABAH : “Geçen sezon takım değildik”
Geçen sezon yaşanan uyum sorunu nedeniyle tam anlamıyla takım olamadıklarını belirten Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Adalı, “Bu sene bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğiz” dedi.

HABERTURK SPOR : “Söktü aldı”
Beşiktaş’la Manuel Fernandes arasındaki ‘poker’, Portekizli oyuncunun yüzünü güldürdü. Yıllık 1.3 milyon avroyu beğenmeyen tecrübeli orta saha, 2.5 milyon avroda diretti. Sonunda ‘ekstralarla’ birlikte talebini kabul ettirdi.

“Tayfur için evet” Beşiktaş’tan teklif aldıktan sonra yıllardır birlikte çalıştığı Daum’dan izin isteyen Roland Koch, “Tayfur’un geleceği parlak. Onunla birlikte çalışılır” onayını aldı.

FANATİK : ”Tam bir profesyonel”
Guti, Quaresma ve Fernandes’in İstanbul’a zamanında dönmemesiyle tadı kaçan yönetimin yüzünü, Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Simao güldürdü. Sadece futboluyla gündeme gelen Simao, antrenmanlardaki hırslı ve istekli tavrıyla hem gençlere örnek oluyor hem de teknik ekibin alkışını topluyor.

MİLLİYET : “Miguel hediyesi”
La Liga ekibi Valencia’dan, Beşiktaş’a şaşırtıcı bir öneri geldi. İspanyol takımı ülkede yaşanan kriz nedeniyle Portekizli Luis Miguel’i siyah beyazlılara bedavaya vermeyi teklif etti. 31 yaşındaki oyuncunun da Kartal’a gelmek için istekli olduğu öğrenildi.

VATAN : “Çete yeniden toplanıyor”
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızlarından Quaresma ve Fernandes ile İspanyol ‘fenomen’ Guti de dün akşam İstanbul’a geldiler.

AKŞAM : “Oynamak istiyorum”
Gözünü A takıma diken Muhammed Demircii yeni sezonla ilgili, “Elimden geleni yapıyorum. Takıma girmek için bütün çabamı ortaya koyacağım. İnşaallah her şey iyi olur. Hedefim Avusturya kampında da A takımla birlikte olmak” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam