Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cimbom kimi izliyor?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/07/2011 - 16:24 GMT+3

Galatasaray’da yeni hedef bir gurbetçi. Sarı kırmızılılar, İsveç’in GAIS Göteborg takımında oynayan Mervan Çelik’i izliyor.

mervan çelik

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

İsveç basınında yer alan habere göre, GAIS Göteborg’un 21 yaşındaki sol açığı Mervan Çelik, Galatasaray temsilcisi Mahmut Alpaslan tarafından izlendi. Genç futbolcu, konuyla ilgili olarak “Küçüklüğümden bu yana Galatasaray’a sempati duyuyorum. Tabii ki onları takip ediyorum. Galatasaray’da oynadığı dönemde Mario Jardel’i çok severdim. Orada oynamak bir rüya gibi olurdu. Benimle ilgilenmeleri çok güzel. Bir gün Galatasaray’da oynamak isterim. Yabancı takımların beni izlemeye gelmelerinden kötü etkilenmiyorum. Bu beni çok mutlu ediyor ve her zamankinden daha çok mücadele ediyorum. Ancak şu anda tamamen kendi takımıma odaklanmış durumdayım” şeklinde konuşurken, Mahmut Alpaslan herhangi bir yorum yapmamayı tercih etti.
Genç futbolcunun menajeri Hasan Çetinkaya ise “Mervan’ı izlemek için buradalar. Galatasaray sık sık onu izlemeye geliyor. Bu durum, bir sürece girildiği anlamına gelir. Buradalar çünkü Mervan’a ilgileri var. Ancak Mervan’la ilgilenen başka kulüpler de var” ifadesini kullandı. Mervan Çelik’le Galatasaray’ın dışında Borussia Mönchengladbach, Sampdoria, Heerenveen, Utrecht ve Ajax gibi kulüplerin de ilgilendiği söyleniyor.
GAIS Göteborg sportif direktörü Mats Persson ise, genç futbolcunun transferiyle ilgili olarak henüz hiçbir kulüpten teklif almadıklarını belirtirken “Mervan şu anda bizimle yeni kontrat için görüşme yapmak istemiyor. Biz de buna saygı duyuyoruz” açıklamasını yaptı.
Daha önce İsveç 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda da görev yapan Merven Çelik’in, bu sezon ligde oynadığı 14 maçta 8 golü bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam