Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Demirören TFF Başkanı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/02/2012 - 14:21 GMT+2

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün 41. başkanını seçti. 221 oy alan Yıldırım Demirören, TFF'nin yeni başkanı oldu.

yıldırım demirören beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Türkiye Futbol Federasyonu bugün yeni başkanını seçti. Mehmet Ali Aydınlar’ın istifasının ardından alınan genel kurul kararı sonrasında adaylığını koyan Yıldırım Demirören delegelerin önemli bir bölümünün desteğini sağlarken, yeni başkan seçildi.
Ankara Marriott Otel’de saat 11.00’de başlayan oturumda genel 302 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. 229 oyun 221'iini alan Demirören federasyonun yeni başkanı oldu. Oy kullanmayan sekiz kişinin ise Galatasaray delegesi olduğu iddia ediliyor.
Kurullar kalabilir
Demirören’in mevcut kurulları sezon sonuna kadar değiştirmeyi düşünmediği vurgulandı. Yönetim kurulundaki bazı isimlerin Merkez Hakem Kurulu’nun yeniden belirlenmesi şeklinde görüş belirtmesine karşın Demirören’in devam eden şike ve teşvik süreci nedeniyle özellikle Etik ve Disiplin Kurullarının görevine devam etmesini istediği, Denetleme Kurulu’nda ise bazı değişiklikler öngörebileceği ileri sürüldü.

"Gemiyi birlikte yürüteceğiz"
Yıldırım Demirören seçimin ardından, "Öncelikle bu görevi vekaleten de olsa son bir aydır yürüten Hüsnü Güreli'ye teşekkür ediyorum. Bana oy veren vermeyen tüm delegelere de teşekkür ediyorum. Bu gemide hep beraberiz. Gemiyi adaya, düzlüğü beraber çıkaracağız. Zorluklar aşılmak için vardır. Ne karar alırsak sizlerle paylaşacağız. Bir yola çıktık, umarım Allah mahcup etmez." dedi.
Demirören’in listesi
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olarak seçilen Yıldırım Demirören'in 216 oyla seçilen Yönetim Kurulu listesi şu şekilde:
1-Yıldırım Demirören
2- Servet Yardımcı
3- Arif Koşar
4- Talat Yılmaz
5- Fethi Heper
6- Mehmet Baykan
7- Cengiz Zülfikaroğlu
8- Ufuk Özerten
9- Hakan Kanık
10-Taylan Öner
11-Mustafa Beyazlı
12-Edip Eren
13-Faruk Öksüz
14-Selim Koray
15-Ergun Tekin
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam