Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Derbiden arda kalanlar

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/03/2012 - 00:45 GMT+2

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan derbiden arda kalanlar. Eurosport.com Türkiye sizler için derledi.

fenerbahçe, galatasaray

Görsel kaynağı: AA

- 1999’dan bu yana Fenerbahçe’yi deplasmanda ilk kez alt edebilmek için sahaya çıkan Galatasaray ile play-off öncesi puan farkını azaltmanın peşinde olan sarı-lacivertlilerin mücadelesi nefesleri kesti. Sahadan galip çıkmadı ancak mücadelenin tadı damaklarda kaldı.
FENER BAŞLADI, ASLAN BİTİRDİ

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sonrasında takımının bir nevi şampiyon olduğunu söyledi. Oyuncularını kutlayarak söze giren Terim, “Baktığınız zaman normal ligde bugün burada şampiyonluk turu atıyorduk. Birinci etabın şampiyonu olan oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 2-0 öne geçtikten sonra 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray maçını değerlendirdi: "İlk yarıda yaptığımız öyle bir başlangıçtan sonra yüksek bir şiddette hala skoru artırmaya çalışmamız Galatasaray'ı maça ortak etti. Bu sayede aradıkları ortamı buldular.”
- Derbinin arkasından yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Galatasaray’ın sahada daha iyi işler yaptığını ifade etti.
- Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Galatasaray normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.
- Normal sezonun bitimine üç hafta kala puan farkını 9’da tutmayı başaran Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalıp kalmadığı tartışma konusu oldu.
- Derbilernin golcüsü Alex, Fener’in golleri yabancı…
- Terim ikinci kez başardı, ezeli rakiplerin korkulu rüyası Elmander, zirvedekilere Aslan, golcü kadro…
DERBİNİN GALATASARAY AÇISINDAN RÖNTGENİ

- Sezonun en önemli maçı Kadıköy’de oynanırken İstanbul’da hayat durdu. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sırasında yollar bomboş kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam