Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ersun yanal alper potuk

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/08/2012 - 15:53 GMT+3

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transfer dedikoduları bitmeyen Alper Potuk’un Eskişehirspor’da kalacağını belirtti.

ersun yanal

Görsel kaynağı: AA

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçtiğimiz sezondan beri transfer dedikodularının ardı arkası kesilmeyen Alper Potuk'la ilgili bir açıklamada bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'la adı geçen genç oyuncuyla ilgili Yanal, "Spor medyamız Eskişehirspor transfer hareketliğine her gün yeni bir şeyler ekliyor.  Gidenleri de gelenleri de gazetelerden izliyoruz. Sağ olsunlar takımı kuruyorlar, dağıtıyorlar, topluyorlar.
En son Alper Potuk ile ilgili olarak gündeme düşen haberleri gördük. Üstelik çok önemli Marsilya maçımıza iki gün kala. Alper’i bırakmaya hiç niyetimiz yok. Alper, Eskişehirspor’un simge isimlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Endüstriyel futbolun yağma düzeninde her zaman dik durmuş Eskişehirspor taraftarları için de çok değerli. Bizim amacımız da Alper gibi kendi öz değerlerimizden birçok genç yetenekle Avrupa arenasında boy göstermek. Alper Potuk bu yöndeki çalışmalarda bize ilham veriyor, bunun için de Eskişehir’de kalacak." şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam