Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun yanal avrupa

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/07/2012 - 20:28 GMT+3

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'un Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil etme sorumluluğunu hissettiklerini bildirdi.

ersun yanal

Görsel kaynağı: AA

Yanal, yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra Eskişehirspor'un bir Avrupa maçına çıkacağını belirterek, takımının, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Saint Johnstone maçıyla uzun süren hasretini dindireceğini kaydetti.
Eskişehirspor'un Avrupa'da kalıcı olacağını savunan Yanal, şunları kaydetti: ''Bir sonraki turdaki muhtemel rakiplerimizin arasında Inter, Liverpool, Olimpik Marsilya gibi takımlar var. Gruplara kalmak için, bu takımları geçmek de yetmiyor. Sonraki turda Sporting, CSKA Moskova, PSV gibi takımlarla eşleşme ihtimalimiz de var. Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil etme sorumluluğunu güçlü bir şekilde hissediyoruz. Eskişehirspor olarak bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Elbette futbolda her sonuç var ama biz de herkes kadar iddialıyız. Çok iyi bir takım kurduğumuzu söyleyebilirim. Ünlü ve iddialı rakiplerimizde de oynayabilecek kalite ve tecrübeye sahip olan oyuncularımız olduğu gibi, kısa süre içinde uluslararası piyasada adından söz ettirecek, genç yeteneklere de sahibiz. 2003-2004 sezonunda Gençlerbirliği'nin teknik direktörüyken kazandığım başarılara güveniyorum. O yarışa da bir ada takımını, Blackburn'u eleyerek başlamıştık. Sporting ve Parma gibi Avrupa devlerini eledikten sonra, Valencia ile eşleşmiştik. O sezonun şampiyonu Valencia'ya ilk ve tek yenilgisini Ankara'da tattırdığımız halde, çeyrek finalin eşiğinden dönmüştük.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam