Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fener Alex'siz kazandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/11/2011 - 10:38 GMT+2

Hakem Aytekin Durmaz’ın gösterdiği kartlarla tartışıldığı maçta Fenerbahçe, altıncı dakikada Alex’siz kalmasına rağmen Bienvenu’nün golüyle galip geldi. Sahadaki mücadeleyse Fenerbahçe'nin bu sezonki birlikteliğinin özeti gibiydi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla yenilmezlik serisini 27’ye çıkardı.

bienvenu, sabah, fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: Aytekin Durmaz Fener hiç durmaz
Hakem, kaptan Alex’e kırmızı kartını gösterdi, Fenerbahçe’yi ateşledi. Lider yenilmezliğini 27 maça çıkardı. Altıncı dakikada 10 kişi kalan sarı-lacivertliler, ‘cesur yürek’ olarak mücadele etti. Bir kırmızı, sekiz sarı kart gösteren Aytekin Durmaz’ın tartışıldığı maçta, Kardemir Karabük’ü Bienvenu ile geçti. Zirvede puan farkını açtı.
“Kaptan üçüncü kez yalnız bıraktı” Alex de Souza, Fenerbahçe kariyeri boyunca üçüncü kez kırmızı kart gördü. Brezilyalı bu kartların ikisini Süper Lig’de, diğerini Şampiyonlar Ligi’nde gördü.
SABAH: On’suz yaş günü partisi
Fenerbahçe, tutuklu başkanı Aziz Yıldırım’a yaş günü hediyesi üç puana şartlanmıştı. Alex’i altıda kırmızı kartla kaybetmek bile durduramadı onları. Bienvenu’nün tek golüyle on’suz yaptılar partiyi.
HABERTÜRK SPOR: Asi ruh
Kadıköy’de her şey kötü başladı… Hakem maçı çığrından çıkardı, Alex henüz altıncı dakikada kızardı. 84 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe yılmadı, yüreğini ortaya koyup kazandı. Sarı-lacivertliler, Karabük önünde 'lidere' yakışır bir mücadele ortaya koyup 'gövde gösterisi' yaptı. Alex'i haksız yere atması Aytekin Durmaz'ı dağıtırken, 10 kişi olmasına rağmen taraftar gücünü de arkasına alan Fenerbahçe dimdik ayakta kaldı. Herkes iki kişilik mücadele etti, bir dakika önce net pozisyon kaçıran Bienvenu 19'da bu kez affetmedi. Mehmet Topuz'un bir topu da direkten geri geldi. Sanki eksik oynayan konuk ekipti. Sahadaki mücadele, Fenerbahçe'nin bu sezonki birlikteliğinin özeti gibiydi.
“Çapraz ateş” Emre Belözoğlu’ndan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na: “Maçın hakemiyle ilgili ikimse bir şey söylemesin. Herkes kendi adamına, kendi hakemine sahip çıkmalı. Emre’den UEFA’ya: “Futboldaki yeni kararlar TFF’nin değil UEFA’nın kararları. Zaten skandal karar alıyorlar fazla üstünde durmuyorum.
“Onur, gurur, şeref” Fenerbahçe’nin iki kat mücadele ettiği maç sonrası dillerde aynı sözcükler vardı. Volkan, “Onurla, gururla, şerefimizle kazandık” dedi. Aykut Kocaman da “Söylenmesi gerekenleri oyuncularım onurlarıyla, tavırlarıyla gösterdi” diye konuştu.
FANATİK: 1 eksik 10 fazla
Kaptanı atıldı, 84 dakika 10 kişi oynadı. 'Anlatılmaz, yaşanır' derler ya... İşte aynen öyleydi. Müthiş bir mücadele, müthiş bir taraftar desteği. Fenerbahçe sahanın her yerinde Karabük'ten fazlaydı... Bienvenu'nün tek golüyle kazanan lider, yenilmezlik serisini 27'ye çıkarıp 31 maçlık rekora iyice yaklaştı. San-Lacivertli ekip, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında da zirveye tek başına kuruldu.
“Caner’in gecesi” Derbide oyundan alınması çok eleştirildi. Karabük maçında ise Alex atılınca iki kişilik oynadı, sahada basmadık yer bırakmadığı gibi tüm atakları yine o başlattı…
“Söylenecekleri takım söyledi” Kocaman’dan futbolcularına övgü dolu sözler: Hakem altıncı dakikada kırmızı karttan sonra dağıldı. Şimdi bir de ben dağıtmayayım. Futbolcularım söylenmesi gerekenleri, oyunları ve davranışlarıyla sahada söyledi. Soyunma odasında, kaptan Alex dahil hepsini yürekten kutladım.
VATAN: Aytekin durdu Fener durmadı
Kanarya, hakem Aytekin Durmaz’ın altıncı dakikada Alex’i hiçbir şey yokken atmasına rağmen Karabük’ü devirip, yenilmezlik serisini 27’ye çıkardı. Altıncı dakikadan itibaren kontrolü kaybeden Durmaz, verdiği ve vermediği kartlarla maçın önüne geçti. İnanılmaz bir direnç gösteren Fenerbahçe’nin tek golü 17. dakikada Bienvenu’den gelirken sarı-lacivertliler, Süper Lig’de en yakın rakibine dört puan fark attı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam