Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fener deplasmanda kayıp

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/02/2012 - 21:51 GMT+2

Süper Lig’in 26. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Karabük evindeki galibiyet serisini dörde çıkarırken Fenerbahçe'nin deplasmandaki mağlubiyet serisi üçe yükseldi.

fenerbahçe karabükspor moussa sow

Görsel kaynağı: AA

Bülent Korkmaz’ın gelişiyle ligde kimlik değiştiren evinde üst üste üç maç kazanan Kardemir Karabükspor, evindenki performansını deplasmanlarda yansıtamayan, İBB ve Samsun deplasmanlarından eli boş dönen Fenerbahçe’yi ağırladı.

Karşılaşmanın başında tempo oldukça düşüktü. 4. dakikada Mehmet Yıldız’ın pozisyonundan sonra yaklaşık 35 dakika iki takım da şut çekme imkanı bile bulamadı. Süper Lig’deki 3000. puanını almak için sahaya çıkan Fenerbahçe, Sow’u sırtı dönük olarak kullanmaya çalışınca bir türlü pozisyon bulamadı.

İlk yarı golsüz sona erecek derken Karabükspor bir anda açıldı. 44. dakikada Stoch garip bir şekilde topu kendi ceza sahasına yolladı. Cernat topla buluştu. Harika vuruşu Volkan’ı aştı ve ağlarla buluştu.

45+2. dakikada ise bu sefer Real Madrid’inkilere benzer bir kontratak geliştiren Karabükspor’da Mehmet Yıldız’ın müthiş pasında Birol savunmanın arkasına sarkıp ilk yarının skorunu ilan etti: 2-0.

İkinci yarıya Fenerbahçe yüne çok temposuz başladı. Yaklaşık 15 dakika konuk takım pozisyon bulmayı başarmazken Karabükspor yarı sahasına çekildi. 65. dakikada ise sarı-lacivertliler kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruşu kazandı. Topun başına geçen Alex müthiş bir vuruşla farkı bire indirdi.

Golden bir dakika sonra ise bu sefer Stoch ceza sahası dışından vurdu. Fırat Aydınus, Jehic'in eline vurduğunu iddia ederek penaltı düdüğünü çaldı. Ancak Alex'in penaltısı direkte patladı.

Kalan dakikalarda ise Karabükspor tamamen kendi yarı sahasına çekilirken Fenerbahçe etkili ataklar üretemeyince mücadele 2-1 sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam