Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahce Hamit

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/07/2012 - 13:43 GMT+3

Fenerbahçe, Hamit Altıntop transferinde Galatasaray'ın bir adım önünde. Kanarya, milli futbolcu için kesenin ağzını açtı.

hamit altintop, cristiano ronaldo, real madrid

Görsel kaynağı: Reuters

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe taraftarı, yönetimin Galatasaray'a transferde "Altıngol" atmasını bekliyor. Fatih Terim'in alınmasını çok istediği, Galatasaray'ın hem futbolcu hem de kulübü Real Madrid'le görüştüğü Hamit Altıntop'un Fenerbahçe'ye imza atması, yeni sezon öncesi iki takım arasındaki rekabeti de farklı bir boyuta taşıyacak.
Yüzde 51 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Hamit Altıntop için tüm imkanlarını seferber etti. Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıldır transfer etmek istediği ve 3 yıl önce özel olarak Almanya'ya giderek görüştüğü oyuncu konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Hem Real Madrid hem de Hamit'le temaslarda bulunan sarı-lacivertliler bu transferde Cimbom'un bir adım önünde yer alıyor.
Milan da talip
Sarı-Lacivertliler'in Hamit'e, Dirk Kuyt ile yaptıkları sözleşmede yazan rakam olan 2 milyon 850 bin avroyu önerdiği maç başına da 17 bin 500 avro teklif edildiği öğrenildi. Hamit'in toplam maliyeti bonservis bedeliyle birlikte 17 milyon avroyu bulacak. Hamit'in Fenerbahçe'nin dört yıllık sözleşme teklifine olumlu yanıt verdiği, ancak Avrupa'dan gelen tüm teklifleri toplayıp ona göre son kararı vermek istediği bildirildi. Milli futbolcunun talipleri arasında Milan kulübü de bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam