Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Selçuk Şahin

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/04/2012 - 18:14 GMT+3

Fenerbahçe'nin orta sahadaki tecrübeli ismi Selçuk Şahin, Süper Final'in en avantajlı takımı olduklarını söyledi. Tüm maçları kazanmaları halinde şampiyon olacaklarını belirten Selçuk, kendilerine sahip çıkan taraftarı yüz üstü bırakmak istemediklerini kaydetti.

emre belözoğlu, gökhan gönül, selçuk şahin, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Radyo Fenerbahçe'ye konuşan Şahin, Trabzonspor maçında ortaya koydukları futbolla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını gösterdiklerine belirtip, "Trabzon'da sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Bu maçın önemini çok iyi biliyorduk. Bu nedenle maça çok başladık ve ilk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi oynadık, ancak sadece bir gol bulabildik.
Diğer pozisyonları şanssızlıktan kaçırdık. Bu maç gösterdi ki; Süper Final'de çok üst düzeyde bir futbolla, şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Bunu göstermek istedik ve gösterdik. Takıma bir özgüven gelmiş durumda. Süper Final'de her hafta derbiler oynanacak. Son yıllarda derbilerdeki üstünlüğümüz de göz önüne alınınca, Süper Final'in en avantajlı takımıyız. Çünkü bu tip maçlara çok iyi konsantre oluyoruz, güçlü oyunculardan kurulu bir takımız. Kupa'da da yolumuza devam ediyoruz.
Hem Süper Final'de oynayıp, hem de Türkiye Kupası'nda devam eden tek takımız. Bu durum Süper Final maçlarına yorgunluk olarak yansıyabilir ama geniş bir kadromuz var ve en iddialı takım biziz" diye konuştu.
"O dik duruş karşısında boyun eğemezdik"
Trabzonspor maçının her iki ekip için de önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Selçuk, "Trabzon çok zor bir deplasman, Onlar da biz de bu maçı bekliyorduk. Şartlara bakıldığında buradan alınacak 1 puan iyi gözükebilirdi. Ama maçta biz çok üstündük, orada galip gelebilirdik. Galibiyeti kaçırdığımıza üzülüyoruz. Sezon başında çok iyi oyuncuları kaybettik. Hiç düşünmediğimiz, istemediğimiz olaylar gelişti.
Bu, bazı oyuncuları etkiledi ve onları kaybettik. Ama iyi oyuncuları da transfer ettik. Ayakta durmamızın en büyük nedeni de taraftarımızın dik duruşuydu. O dik duruşun karşısında biz boyun eğemezdik. Elimizden geleni yaptık. Çok zor şartlarda oynadık. Her maçtan önce yeni bir haberle güne uyandık, Bunları sahaya yansıtmak istemesek de; yansıdı ve inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Ama resme baktığınız zaman iyi bir yerdeyiz. Talihsiz maçlar oyandık ama yine de şampiyonluk elimizde. Tüm maçları alırsak şampiyon olacağız. Bu da bizim için çok önemli. Taraftarımız benzersiz şekilde bize sahip çıktı. Onları yüz üstü bırakmak istemiyoruz" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam