Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman'dan davet var

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/03/2012 - 14:46 GMT+2

Beşiktaş’ta 25 Mart günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi, başkan adaylarından Fikret Orman hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor.

fikret orman

Görsel kaynağı: AA

Orman, divan başkanlığına yönetim kurulu listesini son haliyle teslim edeceği 21 Mart Çarşamba gününe kadar temaslarını sürdüreceğini belirtirken, Beşiktaşlılar'ı taşın altına ellerini sokmaya çağırdı. Orman şu ifadeleri kullandı:
“Seçim öncesi temaslarım tüm hızı ile sürüyor. Çarşamba gününe kadar en iyi listeyi oluşturmaya çalışacağım. Bugüne kadar listemde yer alacağı konusunda camiamızın önde birçok isminin adı geçti. Hüsnü Güreli, İbrahim Altınsay ve Muzaffer Nasıoğlu gibi değerli isimler listemde olmayacaklar. Farklı isimler yer alacak. Ben tüm Beşiktaşlıları taşın altına ellerini sokmaya davet ediyorum. Nasıl ben bu zor dönemde taşın altına elimi sokuyorsam, takımımıza gönül vermiş diğer isimleri de göreve çağırıyorum.”
Orman, yeni İnönü Stadı projesi hakkında da çalışmalar yaptığını açıklarken, “Stadımızın Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılmasını istemiyorum. Bu konu ile ilgili de çalışmalarımız var. Beşiktaş, stadını kendi imkanları ile yapacak.”
Fikret Orman, adaylığını açıkladıktan sonra kulüpten tüm hesapları istediğini ve son 10 gündür kulübün içinde bulunduğu maddi tabloyu en ince ayrıntısına kadar gördüğünü söyledi. Parasal konularda nasıl hareket edeceklerini ve nasıl bir planlama içinde olacaklarını da hesapları inceleyerek seçimden sonra çalışmalar yapacağını aktardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam