Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Florya'da Gerets bilmecesi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/02/2012 - 09:58 GMT+2

Galatasaray’da, önce Fatih Terim'i ziyaret eden ardından Kayseri maçını izleyen Cimbom'un eski hocası Eric Gerets'in durumu tartışılıyor.

eric gerets

Görsel kaynağı: Reuters

Habertürk Spor'un haberine göre, sezon başı ismi Cimbom ile gündeme gelen ve önceki gün İstanbul'da menajeri Harun Aslan'la birlikte Kayserispor sınavını seyreden Gerets'in, daha önce Belçika'da tanıştığı başkan Ünal Aysal'ı da ziyaret edip etmediği merak konusu oldu.
‘Terim yanlış anlamasın’
Kulübe yakın kaynaklar, başkan Aysal'ın danışmanı ve kulüp koordinatörü görevini sürdüren Bülent Tulun'un yakın arkadaşı olan Belçikalı Eric Gerets'in İstanbul'a gelir gelmez önce Tulun'la biraraya geldiği, sonra da yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için Florya ziyaretinin planlandığı ve böylece Terim'in yanlış anlamasının önüne geçilmesine çalışıldığı ifade etti.
Menajeriyle birlikte geldi
Gerets'in, Aysal ile biraraya gelip gelmediği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılsa da, resmen doğrulanmadı. Bu arada Fas Milli Takımı'nı çalıştıran Belçikalı hoca, Galatasaray-Kayserispor mücadelesinde oyuncusu Amrabat'ı izlemeye geldiğini söylerken, karşılaşmaya Almanya'da yaşadığı bilinen gurbetçi menajeri Harun Aslan ile birlikte gelmesi ise manidar bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam