Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray - Beşiktaş gol

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/04/2012 - 12:15 GMT+3

"Şampiyonluğa 540 dakika kaldı" diyerek takımını motive eden Fatih Terim, en uçtaki Necati-Elmander ikilisinden başlamak üzere sahanın her yerinde pres yapılmasını istedi. Terim ayrıca Beşiktaş'ın etkili ismi Fernandes'e boş alan bırakılmamasını istedi.

manuel fernandes, beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Sabah’ın haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den talebelerine taviz yok! Süper Final'e 5 puan önde girmelerine aldırmayan Terim, takımını rehavete kapılmamaları yönünde uyardı. "Buraya kadar başarılı bir şekilde geldik ama lig henüz bitmedi" ifadesini kullanan İmparator, "Şampiyon olmamız için 540 dakika kaldı. Bütün emeklerimizin karşılığını almak için son 6 maçımızı aynı ciddiyetle oynamamız gerek. Hiçbir şeyin garantisi yok" diyerek futbolcularını motive etti.
Fernandes'e özel önlem!
Derbinin şifresini 'pres' olarak belirleyen Fatih Terim, en uçtaki Necati-Elmander ikilisinden başlamak üzere sahanın her yerinde Beşiktaşlı futbolculara pres yapılmasını istedi. Fernandes'e dikkat etmeleri gerektiğini kaydeden Terim, "Onlara boş alan verirsek, bizim için büyük sorunlar yaşanabilir. Özellikle de Fernandes'e... Bu yüzden en önde başlamak üzere mümkün olduğu kadar pres uygulamalıyız" ifadelerini kullandı. Dün akşam Florya'da kampa giren Fatih Terim ve talebeleri, Beşiktaş'la ligde oynadıkları iki karşılaşmanın kasedini izledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam