Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

galatasaray transfer

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/06/2012 - 10:54 GMT+3

İddialara göre Galatasaray, İtalya'da forma giyen Türk futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladı. Ancak Melo gidici gibi...

Inler Chelsea Napoli 2012

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray transferde sürpriz bir isme yöneldi. İtalyan basınının önde gelen gazeteleri Sarı-Kırmızılı kulübün Napoli'de forma giyen Türk oyuncu Gökhan İnler'i listesine aldığını öne sürdü. Çizme basını bu habere geniş yer verirken Galatasaraylı yöneticilerin Fatih Terim'in de çok istemesi üzerine yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığını okurlarına duyurdu. Gazeteler ayrıca geçen sezon Sarı-Kırmızılı takımda kiralık olarak oynayan ve bonservisi Juventus'ta olan Melo'nun da Napoli'ye gidebileceğini yazdı.
Napoli maddi krizde
Napoli'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalma şansını son anda kaybetmesi ve yaşadığı büyük mali krizi hesaplayan Galatasaray'ın bu oyuncuyu renklerine bağlamak için tüm kapıları zorlayacağını iddia eden gazeteler, "Gökhan İnler'in bonservis bedeli 12- 13 milyon Euro arası. Melo'nun Napoli'ye gidecek olması nedeniyle Gökhan İnler Galatasaray'a verilebilir" yorumunu yaptı. İtalyan basını Gökhan İnler'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için Galatasaray'ı tercih edeceğini okurlarına duyurarak, "Gökhan'ın Türk statüsünde oynaması da Sarı-Kırmızılılar için büyük bir avantaj. Böylece yabancı kontenjanı açısından da zorlanmayacaklar" diye yazdı.
4 sezon Udinese'de oynadıktan sonra Napoli'ye transfer olan Gökhan İnler bu sezon 36 lig maçında forma giydi. Yıldız oyuncu istikrarlı futboluyla takımının temel taşı oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam