Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Glowacki’de tık yok!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/02/2012 - 15:07 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un Polonyalı stoperi Arkadiusz Glowacki'den ses çıkmıyor.

arkadiusz glowacki

Görsel kaynağı: Imago

Ligde en son 22. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyen Arkadaiusz Glowacki, sakatlığı nedeniyle bordo-mavili takımın son sekiz maçında, kadroda yer alamadı. Polonyalı oyuncu, ligde Ankaragücü, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki PSV Eindhoven maçlarında forma giyemedi. Bordo-mavili kulüpten Glowacki'nin sakatlığına ilişkin açıklama yapılmadı.

Sezon sonunda gönderilecek
Doğan Haber Ajansı'nın konuyla geçtiği habere göreyse Şenol Güneş, oyuncusunun sakatlığı hakkında hiç kimseye bilgi verilmemesini istiyor. Polonyalı oyuncunun sakatlığı hakkında bilgi almak isteyen basın mensuplarına tedavisinin sürdüğü belirtiliyor ancak sahalara döneceği kesin bir tarih verilmiyor. Ligin son bölümü yaklaşırken sakatlığından kurtulamayan Glowacki'nin sezon sonunda ise takımdan gönderilmesine kesin gözle bakılıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam