Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Guti dönersen ıslık çal

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/11/2011 - 13:38 GMT+2

Kaptanlığı elinden alınan, uzun süredir kadroda yer bulamayan Guti, Beşiktaş’la köprüleri attı. Ülkesinde olan İspanyol yıldız, siyah-beyazlı camiadaki geleceğiyle ilgili yöneticilere, ”Görünüşe göre ne olursa olsun oynayamayacağım. Sözleşmeyi feshedelim” dedi.

guti hernandez, beşiktaş

Görsel kaynağı: Reuters

HÜRRİYET: Quaresma için tünel bastılar
Öfkeli Beşiktaş taraftarı Portekizli yıldıza saldırmak istedi. Taraftarı çıldırtan Quaresma, Gençlerbirliği hezimeti sonrası hedef oldu. Sahaya atlayıp, soyunma odasına giden tünele giren ve tecrübeli oyuncuya yönelen 10-15 kişilik grubun niyetini fark eden Beşiktaş Menajeri Tuncay Yanık, büyük bir skandalı önledi.
“Artık Beşiktaş’a dönmem zor” Gemileri yaktı, ayrılık sinyali verdi. İspanya’nın yolunu tuttuktan sonra yöneticilerle temas kuran Guti, “Sözleşmemi feshetmek istiyorum. Avukatım bu konuyla ilgilenecek” diyerek son sözünü söyledi.
SABAH: Ya ülkesine ya Los Angeles Galaxy’ye
Sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Guti, karar aşamasında. İspanyol yıldız ABD’yi gündemine aldı. Real Madrid’den takım arkadaşı Beckham’ın formasını giydiği Galaxy’nin teklifi, Guti’ye cazip geliyor. Ancak 34’lük Guti, ABD’li yetkililere Beckham’ın ayrılmamasını şart koştu.
“Teşhis doğru icraat yok” 18 günde altı maç yapan Beşiktaş’ta ilk 11’inde sekiz futbolcuda ısrar ederek Gençlerbirliği yenilgisine zemin hazırlayan Carvalhal, “Enerjimiz kalmadı” dedi.
HABERTÜRK SPOR: Bunu kabul edemem
Beşiktaş’ın Çek defans oyuncusu Tomas Sivok, Başkent’teki 4-2’lik Gençlerbirliği yenilgisi sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarından hesap sordu: Ben bu durumu kabul edemem. Aranızda kabullenebilen var mı? Nasıl iş anlamıyorum. Bir maç kazanmakla her şey çözülmüyor.
“Yarım sezonluk parayı alıp gidiyor” Futbolundan çok gece alemleriyle anılan Guti defteri kapanıyor. İspanya’ya giden ünlü isimle 1.3 milyon avroya sözleşmenin karşılıklı feshi için söz kesildi. Guti’nin Cuma günü İstanbul’a döneceği ve ayrılık işinin resmiyet kazanacağı belirtildi.
FANATİK: The End
Önce kaptanlığı elinden alındı, sonra formayı kaptırdı. Guti sonunda köprüleri attı. Ve Guti’nin Beşiktaş macerası sona erdi. Carvalhal’ın kadro dışı bıraktığı İspanyol futbolcu yönetime başvurup, “Görünüşe göre ne olursa olsun ben oynayamayacağım. Sözleşmeyi feshedelim” dedi. İdareciler ayrılığa yeşil ışık yakınca, menajeri de sözleşmeyi feshetmek için İstanbul’a geldi. 35 yaşındaki İspanyol, daha önce futbolu bırakmayı düşündüğünü söylemişti. Ancak oyuncuya Amerika’nın LA Galaxy takımının talip olduğu biliniyor.
“Kapıyı kilitleyeceksin hocam!” Deplasmanda 2-0 öne geçmişsin. Takım halinde yorgunsun. O zaman ne yapacaksın? Kapıyı kilitleyeceksin hocam! 2-0 önde götürdüğü Gençlerbirliği maçında sahadan 4-2 yenik ayrılan Beşiktaş’ta şok yaşanıyor. Futbol takımı bünyesinde yer alan önemli bir isim, ağır mağlubiyetin sebeplerini açıkladı: Carvalhal ve Quaresma.
MİLLİYET: Carvalhal’e çifte isyan
Beşiktaş’ta oyuncular ve yönetim, Gençlerbirliği şokunun faturasını Portekizli hocaya kesti. Siyah-beyazlı futbolcular ikinci yarıda Quaresma ve Simao’yu oyundan almayan Carvalhal’i, vatandaşlarına ayrıcalık tanımakla suçladı. 4-2’lik mağlubiyet karşısında şoka uğrayan yöneticiler ise teknik patronun takıma gerekli müdahaleleri yapamadığını vurguladı.
VATAN: Kartal Guti’yle vedalaştı
Türkiye’ye gelen en büyük marka olan Guti, Beşiktaş ile dostça yollarını ayırdı. 35 yaşındaki İspanyol yıldızla görüşen yöneticiler, iki tarafın da iyiliği için bu kararın alındığını belirtirken Guti, “Kimseye kırgın değilim. Profesyonel yaşamda bunlar var. Beşiktaş’ı hâlâ çok seviyorum” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam