Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

''İlk sekizde olacağız''

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/03/2012 - 17:44 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Orduspor'u konuk edecek Mersin İdman Yurdu, galibiyet arayacak.

ali kahramanlı mersin

Görsel kaynağı: AA

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, hazırlık çalışmalarının oldukça iyi gittiğini, takımdaki herkesin galibiyet için hırslı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz dönemlerden futbolculara ödenmesi gereken primlerle ilgili sorunların büyük oranda çözüldüğünü ifade eden Kahramanlı, ''Bugün 1 milyon 300 bin TL ödeme yapıldı. Bu konuyla ilgili herhangi bir sıkıntı yok'' dedi.
Orduspor karşısında üç puan alabilmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurgulayan Kahramanlı, şunları kaydetti: ''Biz, sezonun ilk gününden beri, ligi ilk sekiz arasında tamamlamak istediğimizi söyledik. Bu noktada ilk yarı ciddi başarılar elde ettik. İkinci yarıda ise elimizde olmayan bir dizi şanssızlık yaşadık. Ama artık yavaş yavaş bu kötü gidişe 'dur' diyoruz. Biz hiç bir zaman düşme potasında yer almadık, almayacağız da... İstiyoruz ki, ilk sekiz içerisinde yer alıp, geçmişi başarılarla dolu olan kulübümüzün arşivine bir başarı daha götürelim. Ama sezonu ilk sekiz takım içerisinde tamamlamak için Ordu ekibiyle yapılacak maç önemli. Bu bilinçle çalışmalarımız sürüyor.'' Kahramanlı, taraftarın takımın gücüne güç kattığını hatırlatarak, tüm Mersinlileri maça davet etti.
Sehiç geldi, Ben Yahia yolda
Teknik Direktör Nurullah Sağlam, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarının Macit Özcan Spor Kompleksinde sürdüğünü bildirdi. Isınma koşusu ve egzersiz hareketlerinin yapıldığı antrenmanda, yarı sahada çift kale maç yaptıklarını anlatan Sağlam, kaleci Sehiç'in milli takımdan dönerek, takıma katıldığını vurguladı. Erhan, Erdal, Zurita ve Tonia'nın da sakatlıklarının geçtiğini ifade eden Sağlam, ''Milli takımda bulunan Wissem Ben Yahia antrenmana katılamadı. Ama Ben Yahia akşam saatlerinde Mersin'de olacak'' ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam