Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"İnşallah Manisa düşmez"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/02/2012 - 21:04 GMT+2

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da geçen sezon Manisaspor'da iyi bir takım inşa ettiklerini, 9 şiddetindeki depreme dayanıklı binaya adeta bomba yerleştirmek için mücadele ettiklerini söyledi.

hikmet karaman

Görsel kaynağı: AA

Manisa şehrini ve halkını çok sevdiğini kaydeden Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Manisa'da kimseyle problemim olmamıştı. Bugün Gaziantepspor teknik direktörü olarak görev aldım. Bugün onlar üzülürken biz çok sevinçliyiz. Bir yerlerde bir hata var ki, buralara geliniyor. Manisalı dostlarım umutsuzluğa düşmesin, ben onları daha kötü bir halde almıştım. Ümit hoca da maçtan sonra hem oyuncuları, hem bizi tebrik etti. Bu gösterilmesi gereken olaylardan biri. İnşallah Manisaspor düşmez, umarım hiçbir takım düşmez. Biz bugün önemli 3 puan aldık.''
Karaman, geçen sezon iyi bir Manisaspor oluşturduklarını, ancak takımı bıraktığını belirterek, ''Keşke savaşsaydım. Bu yıl bunu Gaziantep'te yapmak için mücadele ediyorum'' dedi.
Türkiye genelinde yaşanan hava şartlarının takımların hazırlık sürecini etkilediğini kaydeden Karaman, bundan sonra çalışmalarını Gaziantep'te sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Gaziantepsporlu Cenk Tosun da 90 dakika boyunca oyunu kontrol ettiklerini, Orduspor galibiyetinin ardından bu müsabakayı da galip tamamlayıp, istedikleri sonuçları aldıklarını kaydetti.
Şenol Can ise Orduspor maçıyla başlayan çıkışlarının, final niteliğindeki Manisaspor müsabakasıyla sürdüğünü, önlerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, Gaziantepspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam