Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kar Beşiktaş'ı durdurmadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/03/2012 - 14:37 GMT+2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

beşiktaş idman, antrenman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, tecrübeli kaleci Rüştü Reçber'in de takımla birlikte çalıştığı bildirildi. 
Takım halinde koşu çalışmasıyla başlayan antrenmanda siyah-beyazlı oyuncuların, daha sonra kısa koşu ve istasyon çalışması yaptığı ifade edildi. 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarım sahada maç oynanan Beşiktaş'ın idmanın tam sahada gerçekleştirilen taktik çalışmasıyla sona erdiği vurgulandı. 

Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen çalışmaya milli takımlarda bulunan Quaresma, Fernandes, Almeida, Holosko ve Veli Kavlak'ın katılmadığı, tedavilerine devam edilen oyuncular Egemen Korkmaz, Hilbert, Tanju Kayhan ile milli takımda ayak bileğinden sakatlanan Mustafa Pektemek'in de antrenmanda yer almadığı bildirildi. Bu arada, sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen tecrübeli kaleci Rüştü Reçber'in bugün takımla birlikte çalıştığı açıklandı. Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam