Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Karar Calvalhal'in

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/09/2011 - 10:58 GMT+3

Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, PFDK’nın cezasını beklediğini ve savunma hakkından feragat ettiğini söyledi. Yıldırım Demirören, Guti konusunda kararı Carvalhal’in vereceğini söyledi. Simao, Beşiktaş’ın oynadığı futbolu İspanyol takımlarına benzetti. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

guti hernandez, haberturk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: Guti için hoca ne derse o
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanyol yıldızla ilgili kararı teknik ekibin vereceğini söyledi. “Yönetim kurulu olarak teknik heyete müdahale etmemiz kesinlikle söz konusu olamaz. Guti de faydalı olması halinde takıma girecektir. Beşiktaş’ın borcu çok diyorlar. Büyümek için borçlandık. ‘Transferi imkansız’ denilen futbolcuları aldık. Tarihin en güçlü kadrosunu kurduk.”
SABAH: Cezamı verin
Metris’te tutuklu bulunan Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, TFF’ye savunma vermeyeceğini bildirdi ve PFDK’nın cezasını açıklamasını istedi.
“Kartal, Ferrari’ye karşı dava açtı” Beşiktaş kulübü, Matteo Ferrari’nin sözleşmesini haksız fethetmesi gerekçesiyle CAS’a (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) başvuru yaptı. Kulüp avukatları İtalyan futbolcuya CAS’ta 7 milyon 750 bin avroluk karşı dava açtı.
“Kartal için tur zor değil” Beşiktaş Milangaz, ULEB Avrupa Kupası ön eleme turu ilk maçında Dexia Mons’a sekiz sayı fark attı. Rövanş için avantaj yakaladı.
HABERTÜRK SPOR: Türkiye’de futbola izin vermiyorlar
Beşiktaş’ın süper yıldızı Simao Sabrosa, “Süper Lig ile La Liga çok farklı. İspanya’da futbol oynamak için daha fazla şans veriyorlar. Türkiye’de ise böyle bir şey yok. Fizik ön planda. Beşiktaş ise pasa dayalı bir oyun yapısına sahip. Yani İspanyol takımı gibiyiz” dedi. Simao Avrupa’da verdikleri mücadeleyle ilgili, “Ben Avrupa’nın önemli liglerinde oynadım. Atletico Madrid’de Avrupa Kupası kazandım. Beşiktaş da bunu başarabilecek potansiyele sahip. Umarım burada da bir Avrupa Kupası kazanabiliriz. Ancak bunun için zaman veremem” ifadelerini kullandı.
FANATİK: İlk raunt Kartal’ın
Beşiktaş Milangaz, Avrupa arenasında sezon açılışını yaptı. ULEB Cup’ta ön eleme oynayan siyah-beyazlılar, ilk maçta Belçika’nın Dexia Mons takımını yenerek 4 Ekim’deki rövanş için önemli avantaj sağladı.
MİLLİYET: İlginç hamle
Futbol Federasyonu’nun tedbirli olarak PFDK’ya sevk ettiği Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, savunma hakkından feragat ettiğini açıkladı, kararın bir an önce verilmesini istedi.
STAR: Stoke baş belası
Kadrosunda Crouch, Matthew ve Palacios’u bulunduran İngilizler, sanılandan güçlü. Beşiktaş’ın yarın deplasmandaki rakibi Premier Lig’de yedinci sırada yer alıyor. Manchester United ve Chelsea ile berabere kalan, Liverpool’u da 1-0’la geçen Stoke City’nin hocası Pullis, “Quaresma’nın oynayacak olması, işimizi kolaylaştırabilir” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam