Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kemal Özdeş imzaladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/08/2011 - 15:43 GMT+3

Manisaspor, teknik direktör Kemal Özdeş ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Geçmişte Manisa'da Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Özdeş, dört yıl sonra memlektine dönmüş oldu. Manisalı teknik adam 19 Yaş Altı Milli Takım'ı çalıştırıyordu.

kemal özdeş, manisaspor

Görsel kaynağı: AA

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, önceki teknik direktör Hikmet Karaman'ın profesyonellik çerçevesinde, çalışmak istemediğini belirterek kulüpten ayrıldığını anımsattı. 
Hikmet Karaman'ın ardından listelerindeki tek teknik direktör adayının Manisalı Kemal Özdeş olduğunu ifade eden Yaralı, kulübün kongre süreci de düşünülerek Kemal Özdeş ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını söyledi. 
Yaralı, Özdeş'in daha önce Manisaspor'da Ersun Yanal'ın yardımcılığını yaptığına işaret ederek, şöyle dedi:  ''Süper Lig'de bir yerden başlaması gerekiyordu, bunun kendi memleketinin takımı olması avantaj. Milli Takım'da misyonunu ve vizyonunu bize göre de kendisine göre de tamamladı. Bizlerle birlikte çalışmaya hazır olduğunu belirtti ve anlaştık Kendisi ve teknik ekibiyle ilgili bir tereddütümüz yok. Anlaşma süresi ile ilgili sorunumuz yok, para konusunda da sıkıntı yaşamadık ve bizim görüşlerimiz çerçevesinde verilen göreve hazır olduğunu söyledi. Kemal hocamız kendi ekibiyle birlikte Manisaspor'a gelmiştir.'' 
İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yaralı, ''Ancak muhakkak ki birkaç rotasyon, gelenler, gidenler olabilir'' diye konuştu. 
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş de yaklaşık dört yıl aradan sonra memleketine dönmekten çok mutlu olduğunu söyledi. 
Takımı iyi bulduğunu, çok büyük bir eksikliğin bulunmadığını vurgulayan Özdeş, ''Fark yaratan, sürekli üreten bir takım olmak öncelikli hedefimiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Takım, Türkiye liginin en şanslı takımlarından birisi, çünkü geçtiğimiz yıl birlikte oynayan bir iskelet kadroya sahip. Takıma her zaman yeni oyuncular katılabilir ama bunlar Manisaspor'un ve Türk futbolunun misyonuna hizmet edecek futbolcular olacaktır'' ifadesini kullandı. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam