Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kobe Kartal oluyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/07/2011 - 09:47 GMT+3

Şike soruşturması nedeniyle kafaları karışan yabancı oyunculardan Hugo Almeida, İspanyol kulüp Real Zaragoza’ya göz kırptı. Ersan’ın ameliyatı başarılı geçti. İbrahim Akın savcılıktaki ifadesinde neler anlattı? Kobe Bryant siyah-beyazlı formayı giymek istiyor. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

kobe bryant, beşiktaş, hürriyet

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: İşte Türkiye’nin konuştuğu o itiraf
Teşvik ve şike teklifi aldığı iddia edilen İbrahim Akın savcılıktaki ifadesinde şunları söyledi: “Menajerim Yusuf Turanlı bana Fenerbahçe’ye gol atmamam için 100 bin TL teklif edildiğini söyledi. Poşette parayı getirdi. Poşetin içindeki için poliste, ‘İbrahim Toraman’ın forması’ demiştim. Beşiktaş ile transfer görüşmesine finalden önce başladık. Bu süreçte Serdal Adalı ile hiç görüşmedim. Bana şike teklif etmedi. Yusuf Turanlı’ya, ‘Transfer olursam yarış atı da isterim’ dedim.”
“Beşiktaş’ın teklifi normal değil” Tutuklanan İstanbul Belediyesporlu oyuncu İskender Akın, savcılık ifadesinde Trabzonspor-İstanbul BB maçı öncesi kendilerine teşvik primi gönderildiğini söyledi. Beşiktaş’ın transfer teklifine de şaşırdığını ifade etti.
“Adalı, ‘Gümüşdağ’a söyledim’” Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, İbrahim Akın’a transfer teklifinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın haberdar olduğunu söyledi. Adalı, menajer Yusuf Turanlı ile görüşmelerinde yarış atı, ücret ve şikeden bahsedilmediğini belirtti.
“Beşiktaş’a gelirim” Deron Williams’la anlaşan Beşiktaş Cola Turka, yıldıza doymuyor. Lakers’ın yıldızı, NBA’deki lokavt nedeniyle Beşiktaş’a gelebileceğini belirtti. Siyah-beyazlı kulübün basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın’ın, başkan Yıldırım Demirören’in isteği ve talimatı üzerine menajeriyle irtibat kurduğu NBA yıldızı Kobe Bryant, Kartal’a yeşil ışık yaktı.
SABAH: Kara Kartal sevdalısı Kobe
NBA’deki lokavt nedeniyle boşta olan dünya starı Kobe Bryant, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş forması giymek istediğini bildirdi.
“Ersan’a kritik operasyon” Avusturya kampında sol dizindeki sakatlığı nükseden Beşiktaş'ın genç futbolcusu Ersan Adem Gülüm dün Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat masasına yattı. Operasyonun son derece başarılı geçtiğini söyleyen Prof. Dr. Ömer Taşer, "Ersan'ın ameliyatı beklediğimiz gibi iyi geçti. Oyuncuya çift rehabilitasyon programı uygulanacak. Ligin ikinci yarısında sahalara dönmesini tahmin ediyoruz" diye konuştu. Genç stoper, geçtiğimiz sezon da aynı dizinden sakatlanmış ve ligin ikinci yarısında forma giyememişti.
HABERTÜRK SPOR: Almeida göz kırptı
Real Zaragoza’nın ilgilendiği Portekizli, mesaj yolladı. Beşiktaş’a saygısızlık yapmak istemeyen Almeida, “Ancak İspanya’da oynamak isterim” dedi.
“Kobe bizi istiyor” Beşiktaş’ın baş antrenörü Ergin Ataman, twitter’dan NBA’in ünlü yıldızının kendilerine gelmeyi istediğini ifade ederek, “Başkanımız ve yönetimimiz bu transfer için büyük çaba sarf ediyor” dedi.
“Holosko için ilginç teklif” Slovak forvet Filip Holosko, başkan Yıldırım Demirören'in şike soruşturması süreci nedeniyle öfkeli olduğunu ve bu yüzden Türkiye Kupası'nı iade etme kararı aldığını, tüm belirsizliğin en geç hafta sonuna dek kalkmasını dilediğini söyledi. Beşiktaş'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu ve kariyerine siyah-beyazlılarda devam etmek istediğini kaydeden Holosko, çok ilginç bir teklif gelmesi halinde ise bunu düşünebileceğini belirtti. Beşiktaş'ın Atletico Madrid ve Granada'yla oynayacağı turnuvaya da değinen Slovak yıldız, "Sadece tek devre üzerinden oynanacak ve hızlı geçecek bir turnuva olacak" yorumunu yaptı.
FANATİK: Rekor adam
Beşiktaş’ın resmi imzayı attırmak için artık geri sayıma geçtiği Kobe Bryant, dünyanın en iyi basketbolcularından oluşturulacak ilk 5’e hiç tereddütsüz girecek bir isim. 2005-2006 sezonunda Toronto potasına bıraktığı 81 sayıyla, NBA tarihinin bir maçta en fazla sayı atan ikinci yıldızı oldu. All-Star organizasyonunda tam dört defa en değerli oyuncu seçildi, Bob Pettit’ten sonra bunu başaran ilk oyuncu oldu.
MİLLİYET: Gece mesaisi
Beşiktaş bugün İspanya’da Granada ve Atletico Madrid’in yer alacağı üçlü turnuvada boy gösterecek. 45’er dakikalık karşılaşmalar hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle 22.00’de başlayacak ve gece yarısı tamamlanacak.
AKŞAM: Her şey çirkin gözüküyor Zaragoza’da oynarım
Kartal’ın yabancı futbolcularının ruh haline tercüman olan Almeida’dan ayrılık sinyalleri: “Bu kaosun nasıl biteceği belli değil. Beşiktaş ve diğerleri ikinci lige düşürülebilir. Atmosfer çok kötü. Her geçen saat de kötüye gidiyor.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam