Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kocaman kükredi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/07/2011 - 09:59 GMT+3

Aziz Yıldırım hakkındaki gözaltı kararı kaldırıldı. Mehmet Ali Aydınlar “Siz benden daha iyi mi Fenerlisiniz” sözleriyle çıkıştı! Kanarya borsada büyük kayıp yaşıyor. Aykut Kocaman, şike soruşturmasıyla ilgili, “Böyle temizlik olmaz” dedi. Basında öne çıkan Fenerbahçe haberleri…

aykut kocaman, fenerbahçe, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: Fener hisseleri üç günde yüzde 31.23 düştü
Şike, Fener’i borsada fena vurdu, üç günde ‘iki takım’ gitmiş gibi oldu. Fenerbahçe, şike soruşturmasında en büyük darbeyi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda yedi. Üç işlem gününde Fenerbahçe Sportif’in değeri 556 milyon lira eridi. Oyuncu değerleri açısından bakılınca, bu para Fenerbahçe takımının iki katına yaklaşıyor.
SABAH: Bu yıl Güiza’nın yılı olacak!
Son üç yeni sezon hazırlık kampı döneminde sakat olduğu için takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan İspanyol forvet Daniel Güiza, taraftara mesaj gönderdi: "Bu sezon her şey çok farklı olacak. Hiç olmadığım kadar istekliyim. Fenerbahçe'nin bu yıl asıl santrforu ben olacağım. Bu sene benim senem olacak. Taraftarlarımızın beni özlediğini biliyorum ama eski Güiza'yı ben de çok özledim."
“En ufak şüphe varsa gereğini yapın” UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde tavrını belli etti: “Şike-teşvik olmadığından yüzde 100 emin olun. Yüzde bir bile şüphe varsa, gereğini yapın.”
“Şampiyonlar ligi mucize” UEFA ile yapılan görüşmelerden sonra TFF kulislerinde, Fenerbahçe’nin Devler Ligi’ne gitme ihtimalinin de çok az olduğu konuşuluyor.
“Futboldan çekilirim” Aykut Kocaman, “Maçlarımızı futbolun içinden gelen yönetici Cüneyt Tanman izlesin, eğer akışa uymayan bir şey bulursa futbol hayatından çekilmeye hazırım” dedi.
“Maça asıldınız parayı geri verin” Ligin ikinci yarısında 7 Mart’ta oynanan maç kıran kırana geçmişti. Şike operasyonunda son iddia: Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı öncesi 300 bin dolar yollayıp, “aman zorlamayın” dedi. Ancak ev sahibi takımın oyuncuları maça asılınca Fenerli yöneticiler de kızıp, parayı geri istedi.
HABERTÜRK SPOR: Nereden nereye?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çok değil 42 gün önce Fenerbahçe’nin 1 numarası olarak 18. şampiyonluğu kutluyordu. Şimdi şike soruşturmasının ‘1 numarası’ olarak eşkâl tespit fotoğrafı çekildi.
“Yine başa dönüldü” Dört günlük yasal süre dolunca Aziz Yıldırım’la ilgili gözaltı kararı kaldırıldı, hastanedeki polis geri çekildi. Akşam saatlerinde ikinci bir gözaltı kararı alınınca polis yine döndü.
“Aslan gibisin başkan!” Aziz Yıldırım’ı muayene eden doktor sağlığını çok iyi buldu. Yıldırım’ı anjiyo sonrası dün kontrolden geçiren Prof. Dr. Murat Ersanlı, “İyisin iyisin. Hiçbir şeyin yok. Aslan gibisin” diyerek moral verdi.
“Siz benden daha iyi mi Fenerlisiniz” Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli yöneticilere tavrını koydu. Sarı-lacivertlilerin, durumun ciddiyetini kavrayamadıklarını gören ve sinirleri gerilen TFF Başkanı, “Siz benden daha iyi mi Fenerlisiniz? Durum çok ciddi. Siz başka savcılık ve emniyet başka diyor. Adalet var. Bu yoldan asla ayrılmayacağız” dedi.
“Böyle temizlik olmaz” Zor günler geçiren Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman sonunda patladı: “Türk futbolu ile ilgili şunu söylüyorum. Temizlik böyle olmaz. Türk futbolu çökmeli yeniden inşa edilmeli her alanda. Çünkü futbol yanlış zeminde. Fenerbahçe’nin etrafında işgüzarlık yapanlar, toto oynayanlar varsa cezalarını çekmelidir. Yanlışlık varsa ulu bir çınar olan Fenerbahçe’yi bu yanlışların dışında tutmak gerekir. Bu konudaki ayrım yapılmalı.”
“Taraftar ayaklanıyor” Sarı-lacivertliler harekete geçerek ilk olarak bir maça gider gibi Topuk Yaylası’na gidip takıma destek verecek. Pazar günü Bağdat Caddesi’nde de yürüyüş planlanıyor.
FANATİK: Yıldırım’ın gözaltı kararı kaldırıldı
İstanbul Üniversitesi Hastanesi’nde anjiyo olan Fenerbahçe Başkanı’nın gözaltı kararı dün savcılık tarafından kaldırıldı. Ancak akşam saatlerinde özel yetkili savcı bu kez mahkemeden yakalama kararı çıkarttı. Bu uygulamanın prosedür gereği yapıldığı anlaşıldı.
MİLLİYET. 30 puanı silinsin kümede kalsın
Şike krizinden çıkış yolu arayan Kulüpler Birliği’nde, Fenerbahçe’nin küme düşmemesi yönünde öneride bulunma görüşü belirginleşiyor.
“Kocaman isyan” Fenerbahçe’nin hocası, şike suçlamalarına sert tepki gösterdi, “Herkesi yenip, şampiyon olduk. İkinci yarıdaki 17 maçımız tek tek incelensin. Kararı Futbol Federasyonu değil, yargı vermeli. Mahkemeler yarın farklı karar verirse ne olacak” dedi.
AKŞAM: Cüneyt abi ‘şike’ desin çekip giderim
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TFF yönetimine çattı: “Federasyon’da Cüneyt Tanman dışında spor adamı yok. Galatasaraylı olması mühim değil, çok saygın bir insan. ‘Fenerbahçe’nin maçlarından futbolun doğal akışına uymayan şeyler var’ desin boynum kıldan ince… Futbol dünyasından bir anda çekip gitmeye razıyım."
“500 bin Fenerli” Fenerbahçe taraftarları Pazar günü büyük bir yürüyüş düzenlemek için organizasyon yapıyor. Pazar günü taraftarlar Bağdat Caddesi’nde bir araya gelip yürüyüşe geçecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam