Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Muslera çok istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/03/2012 - 09:19 GMT+2

Sivas’ta kalesinde devleşen Muslera, takım arkadaşlarına “İtalya’da iki kupa ve Copa Amerika’yı kazandım ancak ligde şampiyonluk sevinci yaşamak bambaşka” dedi.

Football Uruguay Fernando Muslera

Görsel kaynağı: AFP

Galatasaray'ın 4-0 kazandığı Sivasspor deplasmanında yaptığı dört kritik kurtarışla yıldızlaşan Fernando Muslera, İstanbul'a dönüş yolculuğunda takım arkadaşlarına "Bu şampiyonluğu en çok ben istiyorum" dedi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre soyunma odasında kaleci antrenörü Taffarel'in kucaklayarak karşıladığı ve tebrik ettiği Uruguaylı kaleci, kariyerinde ilk kez bir lig şampiyonluğu sevincini yaşamak için gün saydığını ifade etti.
İtalya'da 4 yıl formasını giydiği Lazio'da 2009 yılında İtalya Kupası'nı kazanan ardından İtalya Süper Kupası'nı da kaldırma başarısı gösteren 26 yaşındaki Muslera, Galatasaray ile yaptığı ön anlaşma sonrasında Uruguay Milli Takım kalesini koruduğu Güney Amerika Kupası'nda harikalar yaratmış ve Uruguay, kupayı müzesine götürmüştü. Sempatik karakteriyle takım içinde çok sevilen Muslera'yı teknik direktör Fatih Terim de tebrik etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam