Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

senol gunes transfer

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/08/2012 - 09:45 GMT+3

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hâlâ gerçekleşmeyen transferler konusunda görüşmelerin sürdüğünü ancak sonuç alınamadığını söyledi.

şenol güneş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Sabah’ın haberine göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımına istenen takviyelerin yapılmamasından şikayetçi. Yabancı forvet ve defans oyuncusu için çalışmalarının sürdüğünü ancak henüz sonuç alınamadığını belirten tecrübeli hoca, "İsteğimiz oyuncuları aldığımızda rahat eder ve daha avantajlı oluruz. Bunu biz de, siz de, herkes görüyor zaten" dedi. Takıma takviye için arayışların sürdüğünü vurgulayan Şenol Güneş, "Görüşmeler var ancak henüz netice alınamadı. Hücum ve savunma hattına oyuncu arıyoruz. Yabancıda fazlalığımız var ama tercihimiz yabancı" diye konuştu. Takımdan ayrılacak oyuncuların gidişlerinin kulübe zarar vermemesi gerektiğini söyleyen Güneş "Şu an sayımız fazla. Yeni oyuncu gelirse daha da artabilir. Oyuncuların gidişinde kayıplarımızı en aza indirmeliyiz" ifadesini kullandı.
Küçümsemek olmaz!
Avrupa Ligi playoff'unda eşleştikleri Videoton'dan çekinmediklerini söyleyen Güneş "Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. İlk maçta gol yemeden kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam