Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Serinin sonu Kayseri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/01/2012 - 22:51 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış mücadelesinde Kayserispor Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken siyah-beyazlıların 15 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

beşiktaş kayserispor hakem ernst fernandes

Görsel kaynağı: AA

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir performans sergileyen Kayserispor, bu sezon resmi maçlarda yakaladığı 15 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefleyen Beşiktaş’ı ağırladı.

Mücadeleye ev sahibi takım şok bir golle başladı. 48. saniyede organize gelişen Kayserispor atağında Troisi, meşin yuvarlağı kaleci Rüştü'nün yanından ağlarla buluşturdu. 

Golden sonraki 15 dakikalık bölümde de oyunun hakimi Kayserispor’du. 9. dakikada Sefa’nın nefis pasında Kujovic karşı kaşıya kaldığı pozisyonu değerlendirmezken 16. dakikada Kujovic bu sefer de Pakraik’in pasında oldukça başarısızdı.

Beşiktaş ise devrenin ortalarından oyunu dengeledi. 20. dakikada Simao’nun nefis pasında Mustafa Pektemek’in şutunu Navarro karşılaşrken 26’da yine Simao’nun ortasında Necip’in vuruşu Navarro’da kaldı.

Devrenin kalan kısmında ise oyunun temposu çok düşüktü. 43. dakikada ise Beşiktaş’ta Manuel Fernandes ikinci sarı karından sonra oyundan atıldı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.;

Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarının başında oyunun kontrolünü elinde tuttu. 57. dakikada ise maçın kırılma anlarından biri yaşandı. Sarı kartlı Pekarik Quaresma'nın yanında topa elle dokundu ama hakem kartına başvurmayınca Beşiktaşlılar tepki gösterdi.

Sonrasında Carlos Carhalhal oyuna Edu ve Holosko'yu da soksa da Beşiktaş gol yollarında etkili olamadı. Kayserispor atakları ise maçın sonlarına doğru etkili bir hal aldı. Ancak iki takım da golü bulamayınca mücadele 1-0 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Kayserispor 32 puana yükselirken Beşiktaş 45 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam