Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sow mu Fabiano mu?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/01/2012 - 08:47 GMT+2

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın beklediği santrafor transferinde ismin bu hafta netleşmesi bekleniyor. Fenerbahçe'de Lille'li Moussa Sow listebaşı. Ancak Sow'un 15 milyon avroluk bonservisi el yakıyor. Alternatifler Borges ve Luis Fabiano... Sürpriz isim ise Juve'nin yıldızı Krasic.

luis fabiano, sao paulo

Görsel kaynağı: Reuters

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın beklediği santrafor transferinde ismin bu hafta netleşmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin en çok istediği isim, Lille takımında oynayan- Moussa Sow. Senegalli oyuncu, tıpkı Dia gibi Afrika Kupası'na gidecek. Ancak Fenerbahçe'nin bir ay sürecek ayrılığa rağmen Sow'da ısrarcı olduğu ve oyuncunun kulübüyle pazarlıkların devam ettiği kaydedildi. F.Bahçeli yönetici Ömer Temelli de, twitter hesabından Sow için, fazla detaya girmeden, "Görüşülüyor" derken, golcü oyuncunun transferi için çalışmaları asbaşkan Ali Koç'un yürüttüğü öğrenildi. Bu arada Ömer Temelli taraftarların Krasic ile ilgili sorusuna ise "Girişimlerimiz devam ediyor. Juventus işi yokuşa sürüyor ama bonserviste anlaşırsak, iş biter" cevabını verdi .
Fabiano da listeye girdi
Sow transferinden sonuç elde edilemezse B planında iki isim birden var. Elde tutulan Santoslu Borges ve tekrar Avrupa'da forma giymeye kararlı olan Brezilyalı golcü Luis Fabiano.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam