Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Final çekişmeli olur

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/04/2012 - 22:02 GMT+3

Fenerbahçeli futbolcu Ziegler, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendikleri maçın, play-off öncesi moral ve motivasyon anlamında kendileri için iyi olduğunu ifade etti.

Reto Ziegler, Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren İsviçreli futbolcu, zor bir maç olduğunu kaydederek, ''Maçın ilk yarısında güçlük çektik. Rakibimiz iyi organize olmuş bir takım. İlk yarıda hızlı oynayamadık ama ikinci yarıda çok daha hızlı oyun temposu yakaladık. Bizim için play-off öncesi moral ve motivasyon anlamında iyi oldu'' değerlendirmesini yaptı.
Fenerbahçeli futbolculardan Bekir İrtegün ise iki taraf için de önem taşıyan bir maça çıktıklarını anlatarak şunları kaydetti: ''Samsunspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Antalyaspor'u da tebrik ediyoruz. İlk yarı her ne kadar top bizde kalsa da istediğimiz pozisyonları üretemedik. İkinci yarıda maça ağırlığımızı koyduk. Süper Final öncesi istediğimizi aldık, şimdi bizim için çok önemli kulvar olan Türkiye Kupası'nda yolumuza devam edeceğiz. Yarın ki maç da inşallah bizim lehimize biter ve daha çekişmeli bir Süper Final oynarız.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam