Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Terim'e teklif var...

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/03/2012 - 12:07 GMT+2

Sarı-kırmızılı takımı parlak günlerine döndüren Fatih Terim, Inter ile anılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı hocanın, Ranieri'nin yerine geçebileceği iddia edildi.

Fatih Terim

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray şampiyonluğa koşarken, teknik direktör Fatih Terim de yeniden Avrupa'nın dev takımlarıyla anılmaya başladı. Fiorentina ile Milan'ı çalıştıran ve İtalya'da görev yapan unutulmaz hocalar arasına girmeyi başaran Terim ile bu defa Inter'in ilgilendiği ifade edildi. Milliyet'in haberine göre; Galatasaray ile her yıl yenilenmek üzere üç yıllık sözleşme yapan ancak henüz imza atmayan tecrübeli çalıştırıcının, Claudio Ranieri'nin yerine geçebileceği bildirildi.
Bu sezon Serie A'da oldukça kötü bir grafik çizen Inter'in Fatih Terim ile birlikte Guardiola, Villas-Boas ve Joachim Löw gibi teknik direktörleri de yakından takip ettiği kaydedildi. Bu haber Galatasaray'da keyifleri kaçırırken, her fırsatta İtalya'da yeniden takım çalıştırmayı çok istediğini söyleyen Terim'in bir teklif gelmesi halinde ne yanıt vereceği merak konusu. Bu arada Fransa'yı çalıştıran Laurent Blanc'ın menajeri Inter iddialarını yalanladı.
Galatasaray'ın başında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fatih Terim, 2000-01 sezonunda Fiorentina ve 2001-02 sezonunda Milan'da görev yaptı. Terim, İtalya'da özellikle Fiorentina taraftarlarının büyük sempatisini kazanmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam