Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzon Galatasaray izle

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/04/2012 - 23:23 GMT+3

Süper Final'in üçüncü haftasının açılış maçında geçen hafta evinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 ile geçerek liderliğini sürdürdü.

galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Süper Final’de üçüncü haftanın açılış maçında Trabzonspor evinde yaralı lider Galatasaray’ı konuk etti. Ev sahibinde sezonun harika golcüsü Burak Yılmaz, kırık burnu yüzünden maç kadrosuna alınmazken, Galatasaray ise sahaya 2-1 kaybettiği Fenerbahçe mücadelesinin 11’i ile çıktı.
İki takımın da hızlı başladığı maçın ilk pozisyonunu konuk takım yakaladı. 2. dakikada Kendisine gelen pası hatalı oyuna sokan Tolgan topu Necati’ye teslim etti ama son haftaların formsuz ismi bu ikramı geri çevirdi ve çok kötü vurdu. Bir dakika sonra ise Elmander ceza sahasında meşin yuvarlakla buluştu ama vuruşu kötüydü. 4’te ise Emre Çolak kaleyi harika bir şutla yokladı ama Tolga topu kornere çeldi.
7’de kazanılan serbest vuruşta Colman şut çekmek yerine pas vermeyi tercih ederken Galatasaray savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.
İlk çeyrek saat biterken organize gelen Trabzonspor’da Adrian’ın vuruşu az farkla auta gitti. 19’da ceza sahasının bir iki metre dışından kazanılan serbest atışta topun gerisine gelen Selçuk İnan harika bir vuruşla kaleciyi avladı. Bu golden sadece iki dakika sonra ise yine bir serbest vuruşun gerisine geçen İnan bu sefer harika bir orta yaparken Necati Ateş ise ters kafayla Tolga’yı avladı. 2-0’dan sonra oyunu iyice kontrolüne alan sarı-kırmızılılar 42’de Selçuk İnan'ın harika pasında Eboue ceza sahası içine girdi. Fildişi Sahilli oyuncunun içeri çevirdiği topu Necati kayarak ağlarla buluşturdu. Böylece soyunma odasına 3-0 konuk takım üstünlüğü ile gidildi.
İkinci 45 dakikaya Şenol Güneş Adrian ve Halil’i oyundan alıp sahaya Henrique ve Volkan Şen’i sahaya sürdü. 55’te Eboue uygun durumdayken topu kaleye vurmak yerine Engin’e gol attırmaya çalışınca sarı-kırmızılılar mutlak bir golden oldu. 58. dakikada Volkan’ın hücumunu Hakan Balta keserken sadece iki dakika sonra ev sahibinin golü geldi. Olcan soldan etkili bindirdi, içeri çevirdiği topta Colman düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak hem skoru 3-1’e getirdi hem de Galatasaray’a karşı gol atma geleneğini sürdürdü. Golün santrasında ise sarı-kırmızılılar golü buldu. Ujfalusi’nin uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Eboue, bu sefer Tolga’yı mağlup etti ve tabelayı 4-1’e getirdi.
71’de Semih Kaya'nın ayağından kaçırdığı top sonrasında Colman topu kaptı. Colman'ın pasında Volkan Şen kaleye vurmayı denedi ancak top üstten auta gitti.
84’te Muslera’nın Volkan’ı düşürmesinden kazanılan penaltıyı Colman gole çevirdi ve skor 4-2’ye geldi. Geride kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince üç puanın sahibi Galatasaray oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam