Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzon'un Alper inadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/01/2012 - 13:27 GMT+2

Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Alper Potuk için son bir kez daha nabız yoklayacak.

alper potuk eskişehirspor

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu seyircisiz oynanacak maçta Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Eskişehirspor'un yıldız ismi Alper Potuk'u kadrosuna katmak istiyor. Bordo mavililer, transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala bu futbolcunun transferi için son bir hamle daha yapacak.
Trabzonspor'un Eskişehirspor ile oynadığı son maçta oldukça iyi bir görüntü sergileyen Alper'i kadrosunda görmek isteyen bordo-mavili kulübün ciddi şekilde nabız yoklayacağı ifade edildi. Eskişehirspor'un da Alper'e karşılık Trabzonspor'dan Alanzinho'yu istediği iddia ediliyor.
Şener: "Savunmamızı verip TFF'nin kararını bekleyeceğiz"
Bu arada TFF Genel Kurulu'nun ardından beklenen sağduyunun sağlanamaması Trabzonspor cephesinde de hayal kırıklığı yaşattı. Bordo - mavili camia ve taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'in genel kurul salonunda yaptığı konuşmanın önemli mesajlar verdiği konusunda birleşti. Başkan Sadri Şener ise, bundan sonraki süreçte kendilerinden istenen savunmayı vereceklerini ve ardından TFF'nin vereceği kararı bekleyeceklerini söyledi. Başkan Şener, Etik Kurulu Raporu'nun ise yok sayılamayacağını vurgulayarak, "Türk futbolu maalesef kaostan çıkamadı" dedi.
Ankaragübü maçında yedekler şans bulacak
Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Bugüne kadar fazla forma şansı tanıyamadığı oyuncuları bu maçta değerlendirmeyi planlayan Güneş'in, hafif sakatlıkları bulunan futbolcuları ise riske etmeyi düşünmediği ifade edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam