Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

alex aykut kocaman

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/09/2012 - 11:57 GMT+3

Twitter'da futbolseverlerin sorularını yanıtlayan Alex de Souza, "Sen mi daha yeteneklisin Aykut Kocaman mı" sorusuna, "Aykut hocayı izlemedim, bilmiyorum" yanıtını verdi.

alex de souza, aykut kocaman

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Alex de Souza sosyal paylaşım sitesi twitterda 'Sen mi Batalla mı?' sorusuna Bursasporlu Batalla'nın ismini verdi.

Alex de Souza sosyal Twitter'daki sayfasından taraftarların sorularını yanıtladı. Bursasporlu bir taraftarın, "Tarafsız gözle bakarsan sen mi Pablo Martin Batalla mı?" sorusuna Alex, "Batalla" yanıtını verdi. Bu sorunun ardından farklı takımları tutan taraftarlardan da karşılaştırma soruları arka arkaya geldi. Alex ise resmi twitter sayfasından tüm sorulara cevap verdi.
Gelmiş geçmiş en iyi futbolcunun Pele olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Sen mi daha yeteneklisin yoksa Aykut hoca daha mı yetenekliydi" sorusuna, "Ben Aykut hocayı görmedim. Bilmiyorum" cevabını verirken, Galatasaraylı Cris ile ilgili soruyu, "Onu tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu ve onu çok seviyorum" şeklinde yanıtladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam