Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

alex heykel aziz yildirim

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/09/2012 - 09:26 GMT+3

Fenerbahçe’de son dönemde soğuk rüzgarlar estiren ve ayrılma sinyali veren Alex de Souza’nın heykelinin dikilmesi için başkan Aziz Yıldırım’dan onay çıktı.

alex de souza, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

HT Spor’dan Necati Mete’nin haberine göre, Alex'in heykelinin dikilmesine başkan Aziz Yıldırım'dan onay çıkarken Aykut Kocaman'ın da bu açılışa geleceğini bildirmesi yönetime rahat nefes aldırdı.

Günlerdir Fenerbahçeli taraftarların sorduğu, "Alex'in heykeli dikilecek mi?" sorusu nihayet yanıt buldu. Sarı-lacivertli taraftar demekleri ve grupların, yaklaşık 1.5 yıl önce kendi aralarında topladıkları paralarla yaptırdıkları Alex de Souza heykelinin açılışı, 3 Temmuz süreci nedeniyle ertelenmişti. Bu yıl açılması planlanan heykelin açılışı da Alex-Aykut Kocaman polemiğinin yaşanması nedeniyle sürekli ertelendi. Daha fazla beklemek istemeyen taraftarlar, heykel açılışının bir an önce yapılması arzularını Başkan Aziz Yıldırım'a iletti. Başkan Yıldırım da "Heykeli ne zaman isterseniz açabilirsiniz" talimatı vermesi taraftarların rahat bir nefes almasını sağladı.
Kocaman jest
Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'in heykeline onay vermesinden sonra tüm gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Fenerbahçe'nin başarılı teknik patronunun, heykel açılışıyla ilgili olarak kendisine taraftarlardan bir davet gelmesi halinde açılışta yer alabileceğini ifade ettiği öğrenildi. Kocaman'ın heykelin açılışına katılmak için attığı adım ise yönetimi son derece memnun etmiş durumda. Bu arada Yoğurtçu Parkı'na dikilmesi planlanan heykelin açılışının en geç 2-3 hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam