Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

alex'ten nefret ediyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/10/2012 - 11:45 GMT+3

Fenerbahçe'de sözleşmesi feshedilen Alex de Souza'nın gidişine en ilginç reaksiyonu kulübün eski yöneticilerinden Hulusi Belgü verdi.

Alex de Souza

Görsel kaynağı: AA

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın geçmiş yıllardaki yönetim kurulu listesinde yer alan Belgü, “Alex de Souza, senden nefret ediyoruz” başlığıyla bir gazeteye verdiği tam sayfa ilanla Brezilyalı oyuncuyla yolların ayrılmasına tepkisini gösterdi.
Hulusi Belgü, Alex'e çağrıda bulunduğu ilanda, şu ifadelere yer verdi:
“Bu ülkeye her yıl bir sürü oyuncu, yorumcu, teknik direktör gelip giderken tam 8 yıldır aynı takımın lideri olduğun için ve buna rağmen başkanımızın 'istikrar' misyonuna yeteri kadar iyi bir örnek olamadığın için, herkesin pes ettiği yapayalnız ve çok zor bir sezonda bizi play-off'lara kadar taşıdığın için ve o sezonda bizi gerçek bir şampiyon gibi hissettirdiğin için ve kaybettiğimizde bunun bir spor olduğunu dünyanın sonunun gelmediğini hatırlattığın için, bununla da yetinmeyip ezeli rakibimizin elini sıkıp tebrik ettiğin için... Çocuklarımıza mükemmel bir örnek olduğun için, iyi bir kaptan, iyi bir baba, iyi bir eş olduğun, unuttuğumuz aile değerlerimizi bize yeniden hatırlattığın için, heykelinin dikildiği gün yüzünde bir gülümseme olduğu için ve en çok da Fenerbahçe için dökülen o gözyaşların için... Sana tahammülümüz yok artık. Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geri gelme sakın!”

'Alex kendini kullandırmadı'
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Lütfü Tomuş, Alex de Souza'nın 3 Temmuz 2011'den sonra yaşanan süreçte kendisinden beklenen desteği vermediği için, kendisini kullandırmadığı için gönderildiğini savundu.
Lütfü Tomuş yaptığı açıklamada, Alex'in sarı-lacivertli takıma geldiğinden bu yana oynadığı futbolla, aile yaşantısıyla bütün sporculara ve gençlere örnek bir davranış sergilediğini belirterek, şöyle konuştu:
''Bu futbolcu verilen görevi en iyi şekilde ve kaptan olarak yaptı. Neden hedef seçildi- Teknik direktörün, oyuncularında aradığı bütün vasıfları taşıyan bir oyuncusuyla ne sorunu olabilir? Başkan, Alex'i yanına alarak Sayın Başbakan'ı ziyaret etti mi? Alex, imzalı formasını Sayın Başbakan'a verdi mi? Arkasından yaşanan 3 Temmuz ve sonrası dönemde bu ziyarette tanıştırmaya karşılık Alex'ten beklentiler oluştu. Ancak Alex, 3 Temmuz sonrası süreçte kendisinden beklenen desteği vermediği için, kendisini kullandırmadığı için gönderilmiştir.''
''Taraftar kimin heykelini dikeceğini biliyor'' diyen Tomuş, ''Bu yapılanlar Fenerbahçe Kulübü taraftarına, sporcuya ve spora saygısızlıktır. Suçlu olan cezasını çeker'' ifadesini kullandı.
alex de souza, nefret ediyoruz
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam