Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

aybaba fernandes almeida

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/08/2012 - 10:12 GMT+3

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fernandes ve Almeida'nın ayrılmak istediklerini doğrularken, sıkıntıları devam ederse yurt dışına satabileceklerini söyledi

samet aybaba, manuel fernandes, beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Sabah’ta yer alan habere göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, TRT Spor'da yayınlanan 'Basın Tribünü' programına gündemdeki konuları değerlendirdi. Fernandes ve Almeida'nın gitmek istediğini itiraf eden Aybaba, "Satabiliriz" dediği Portekizliler'in durumunu şöyle özetledi: "Fernandes ve Almeida ile ilgili bazı sorunlarımız oluyor. Almeida mutsuz olduğunu sahada belli ediyor, eşi ve çocuğuyla ilgili sıkıntısı var. Derbide oynamayacak. MR'ı temiz çıktı ama ağrısı olduğunu söyledi. Oyuncularla ilgili sıkıntılar olursa satışını yaparız. Fernandes de bana gelip sıkıntılarını ve kalmak istemediğini söyledi. Yurtdışında ve içinde teklifler oluyor. Durumlarına bakacağız... Fenerbahçe Sezer, Özer, Özgür Çek'i teklif ediyor, biz de Stoch, Cristian, Show gibi rakibin iyi isimlerini istiyoruz. Ama Fernandes'i yurt içine satmayacağız."
İki transfer yapacağız
Samet Aybaba'nın açıklamalarından satırbaşları…
"Beşiktaş'ta geçen sene verimisiz geçiren yabancılar yerine alt yapıya yatırım yapılsa şuan birçok yıldız oyuncu yetiştirmiştik. Yönetim ile yeniden yapılanma ile ilgili planlamalarımızı yaptık inşallah kendi yıldızlarımızı yetiştireceğiz. Taraftarlarımızı çok iyi anlıyorum, Quaresma'yı sevebilirler fakat Hasan Türk'ü de sevsinler. Sevgiyi eşit dağıtsınlar"
"Muhammed'in top tekniği çok iyi ancak ona daha küçükken 'Maradona Muhammed' denilmiş. Ona büyük kötülük yapılmış."
"Batuhan son derece keyifli bir oyuncu ve saygılı da. Dışarıdan görüldüğü gibi değil."
"Orta saha ve sağ bek mevkiine iki transfer yapacağız. Taraftarların bizleri desteği çok önemli. Bu sene onlarla beraber yürüyeceğiz. Onlarla bütünleşeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray iyi bir kadro oluşturdu, fakat karşılaşmaları takımlar kazanır"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam