Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

besiktas sivasspor maci

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/10/2012 - 20:29 GMT+3

Süper Lig'de altıncı hafta İnönü'de kapanıyor. Beşiktaş'ın Sivasspor'u ağırladığı maçı 19.30'dan itibaren Eurosport.com Türkiye'den canlı anlatım ile takip edebilirsiniz.

veli kavlak, beşiktaş, sivasspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş altıncı haftanın kapanış mücadelesinde evinde Sivasspor’u ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetirken Kalkavan'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Ali Saygın Ögel yapacak. 
İnönü’de oynanan Elazığspor maçında teknik direktör Bülent Uygun’un kafasına gelen yabancı madde ile yaralanmasının ardından bir maç saha kapatma cezası alan Kara Kartal’ı bu karşılaşmada sadece kadınlar ve çocuklar destekleyecek.
Namağlup unvanını geçen hafta Gaziantep deplasmanında eski futbolcusu Orhan Gülle’den yediği son dakika golü ile bırakan Beşiktaş, rakipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada üç puan kazanmanın peşinde.
Siyah-beyazlılar, eski emektarlarından Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Sivasspor’u mağlup ederek 7 Ekim Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçına daha moralli gitmek istiyor.
Konuk Sivasspor’da ise Doğa’nın sakatlığı bulunuyor. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, geçen hafta kenti izinsiz terk eden Bednar’ın durumu da belirsiz.
Muhtemel ilk 11’ler:
BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim, Sivok, Uğur Boral, Necip, Veli, Olcay, Fernandes, Holosko, Almeida.

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Rajnoch, Adem, Erman, Grosicki, Chahecheoue, Eneramo 

Bunları biliyor muydunuz?
- İki takım lig tarihi boyunca toplamda 14 kez karşılaşırken, Beşiktaş altı kez Sivasspor dört kez kazandı.
- Beşiktaş 14 maçta 18 gol atarken Sivasspor 14 gol kaydetti.
- İstanbul’da oynanan maçlarda Sivasspor üstünlük kurdu. Oynanan yedi maçta Beşiktaş iki kez galip gelirken iki maç berabere bitti üç maçı ise Sivasspor kazandı.
- İstanbul’da oynanan ilk üç maçı Sivasspor kazanırken daha sonraki iki maç berabere bitti, son iki maçı Beşiktaş kazandı.
- Sivasspor bu sezon Süper Lig’de beş maçta beş gol attı. Sivasspor’un beş golünü de yabancı oyuncuları kaydetti. Chahecheoue iki gol, Eneramo iki gol ve Pedriel ise bir gol kaydetti.
- Geçen sezonda Sivasspor’un gollerinin %82’sini yabancıları atmıştı. Sivasspor geçen sezon 66 gol atarken yabancıları 54 gol kaydetti.
- Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de ilk beş haftada iki galibiyet iki beraberlik bir de yenilgi aldı ve sekiz puan topladı. Beşiktaş geçen sezon ise üç galibiyet bir beraberlik bir yenilgi ile 10 puan toplamıştı. Geçen sezon yedi gol atıp dört gol yiyen Beşiktaş bu sezon 12 gol atıp kalesinde yedi gol gördü.
Karşılaşmayı saat 19.30’dan itibaren Eurosport.com Türkiye’den canlı anlatım ile takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam